За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Мартеничкова кампания 2019 на Карин дом

22 януари 2019

Скъпи приятели,

стартираме Мартеничкова Кампания 2019 с много ентусиазъм и отново се обръщаме към всички вас, за да се включите и подкрепите нашите усилия. Всяка година в кампанията участват много наши приятели, родители, доброволци, екипът на Карин дом и нашите специални деца, които също помагат в подготовката на мартеничките. Всички мартенички се изработват ръчно, предимно с естествени материали и с много старание, за да ви зарадват и допринесат за приятната атмосфера на празника. В мартенчиковата ни работилничка много активно участват родителите на децата, които посещават Карин дом.

Ето как можете да ни помогнете:

 • Като изработите мартенички и ни ги донесете на място в Карин дом или ни ги изпратите на адрес: Местност Свети Никола, ПК 104, Варна 9010, „За мартеничкова кампания 2019“ до 20 февруари.
 • Като се включите като доброволец в изработката на мартенички на място при нас в Карин дом или във вашия офис заедно със своите колеги, ако политиката на вашата компания насърчава доброволчески инициативи;
 • Компаниите, които планират да зарадват своите партньори, клиенти или служители с традиционна ръчно изработена мартеничка, също могат да ни подкрепят като си закупят от нашите мартенички.
 • Ако планирате благотворителна инициатива или базар по повод Баба Марта, можете да се свържете с нас и да се присъедините към каузата на Карин дом.

За какво ще бъдат използвани събраните средства от продажбата на мартеничките?

През 2018г. Карин дом стартира „Център за семейно-медиирана интервенция”, който въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила, основана на признаването на неговите силни страни и компетенции. Центърът осигурява подкрепа на семейства на деца със специални потребности от 2 до 7 години с цел подобряване развитието на детето и качеството на живота на семейството. Методът е базиран на успешния опит на специалистите в Университета на Орегон, САЩ. Той се прилага от пет години в Европа и за първи път в България. Проектът е единствен по рода си в страната и стартира с финансовата подкрепа на Фонд „Социална закрила“ към МТСП. След приключването на проекта в края на 2018г. Карин дом е принуден да търси други възможности за финансиране, за да може да продължи терапевтичната работа на Центъра за семейно-медиирана интервенция.

Къде можете да намерите нашите мартенички? Очаквайте мартеничките на Карин дом много скоро в:

 • Смейния магазин на Карин дом ТУК. През 2018г. стартирахме нашето ново начинание, което нарекохме „Семеен магазин“. Стартирахме с много желание и атрактивни продукти, които могат да достигнат до всеки от вас чрез онлайн магазина ни.  Много скоро тук ще можете да поръчате и от мартеничките на Карин дом.
 • На място при нас на адрес: гр. Варна, местност Свети Никола ( в Морската градина, зад супермаркет Паркмарт)
 • Любими заведения във Варна на следните адреси:
 1. So Fresh Sevastopol – гр. Варна, бул. Сливница №16 – пред хотел Черно море
 2. So Fresh GrandMall – гр. Варна, ул. Аднрей Сахаров 2 – Гранд Мол Варна – ет. 2 – до детския кът
 3. So Fresh ParkMart –  гр. Варна, бул. Приморски парк II 482 (супермаркет Parkmart
 4. So Fresh Trakata – гр. Варна, ул. „2-ра“, Траката, Търговски център “Кубчето”
 5. Бира Бар Ключето – гр. Варна, ул. “Русе” 27А
 6. Old Buddies – гр. Варна, ул. “Одесос” 3

Как можете да се свържете с нас?

Можете да се свържете с нас на тел: 052/ 302 518 или на имейл: marketing@karindom.org.

Следете кампанията ни и във фейсбук тук! Споделете с приятели!

За нас Баба Марта е един много специален празник, който отбелязваме с децата в Карин дом и чрез нашата кампания заедно с всички вас, които ни подкрепяте с пожелание за здраве и много детски усмивки! Благодарим Ви!

Снимка: Звезди Патаре

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни