За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Карин дом ще представи Семейния си магазин на Базар “Малкото е много” в София

21 януари 2019

Карин дом ще представи продукти от Семейния си магазин на базар “Малкото е много” в София на 16 и 17 февруари в Сердика Център (ниво -1). Това е IV издание на Базара на социалните предприятия, организирано от Български център за нестопанско право-БЦНП.

Тази година 13 граждански организации от цялата страна ще представят своите продукти и ще разкажат повече за своят кауза и предприемачески идеи. В базара ще се включат също така: Maria’s World Foundation, I CAN TOO, Българско дружество за защита на птиците/BirdLife Bulgaria, Център за неформално образование и културна дейност АЛОС, Фондация „Конкордия България“, НАЦИОНАЛЕН АЛИАНС ЗА РАБОТА С ДОБРОВОЛЦИ, WWF Bulgaria, The Social Teahouse, Сдружение „Паралелен свят“, Българска фондация Биоразнообразие, Сдружение за подкрепа на лица с умствени затруднения, гр. Варна Сдружение Закрила Ловеч – Дневен център.

Какво можете да очаквате по време на базара? На първо място много настроение, приятни емоции и продукти, създадени със смисъл, олицетворяващи каузата на всяка една от организациите.

Ще можете да избирате между ръчно изработени свещи и сапуни, картички, значки и сувенири, ароматен чай и фермерски продукти, еко чанти и ръчно плетени шалове и одеяла, произведения от керамика и дърворезба, бижута, мартеници и още изделия, заредени с много любов.

Очакваме Ви на Базара! Харесайте и Споделете събитието с Вашите приятели във  фейсбук ОТТУК! 

Важното е да знаете, че в изработката на голяма част от продукти, които ще представи „Семейният магазин“ на Карин дом се включват семействата, с които работим в Карин дом, доброволци, наши приятели дизайнери, фотографи и творци в различни области.

Всички приходи от продажбите на „Семейния магазин“ на Карин дом са в подкрепа на терапевтичната ни дейност.

Разгледайте нашите предложения по време на Базара на Социалните предприятия! Има значение от къде пазарувате. Избирайте качествени неща, изработени със смисъл. Точно такива, каквито са нещата в „Семейния магазин” на Карин дом.

Можете да разгледате и поръчате от нашите продукти и онлайн оттук!

Започнахме с малко финансови възможности и много ентусиазъм, стартирахме с малко продукти, но привлякохме много нови приятели, с които да продължим да реализираме още много нови идеи. На базара „Малкото е много“ ще видите част от нашите реализирани идеи, за нашите нови предложения следете нашата страница- www.karindom.org

Екипът ни е сигурен, че с много упорита работа, енергия и съмишленици, ще можем да превърнем нашата предприемаческа идея в работещ модел за финансиране на терапията на децата в Карин дом и източник, на който можем да разчитаме в дългосрочен план. Но този модел на работа също така и ще подкрепи родителите, които включвайки се ще могат пряко да подпомогнат терапията на своето дете, да усвоят нови умения и не на последно място да се срещнат със сродни души, с които да споделят своите тревоги и успехи, изградят приятелства и намерят пътища в трудна житейска ситуация. Нашите родители имат нужда да получат и дадат подкрепа. Щастливи сме, че родителите повярваха в нашата идея и прегърнаха тази инициатива, влагайки много време, усилия и талант!

Базарът е част от програмата „Предприемачество за нестопански организации“ на БЦНП , която се случва с подкрепата на America for Bulgaria и в партньорство с TELUS International Bulgaria и UniCredit Bulbank. Медийни партньори: Българска Национална Телевизия. БНТ, Bloomberg TV Bulgaria, Капитал, OFFNews, БНР – Българско Национално Радио, Darik Radio, НПО портал, Жената днес и с  любезното домакинство на Сердика Център.

Очакваме Ви!

Снимки: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни