За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Конференцията Digitalk.bg с участие от Карин дом

5 юни 2013

Павел Езекиев е иновативеният, креативен, амбициозен и динамичен, организатор на конференцията Digitalk.bg. Той е от хората, които създават реалността около себе и се стремят да я подобряват с креативни и иновативни идеи. Digitalk.bg не е само конфренция, но и начин да се вдъхновят иновативните и динамични млади предприемачи в България. За да постигне това, Павел покани приятели и съмишленици от цял свят на 3 юни 2013 в Народния театър „Иван Вазов “ в София, където те споделиха своят опит в предприемачеството.

Дейвид де Ротшилд – еколог и пътешественик откри конференцията Digitalk.bg с думите на Елена Колева „Вярваяй в мечтите си и светът е твой“. Елена Колева, която е възпитаник на Карин дом – Варна, е едно вдъхновение за това как всички ние можем да реализираме потенциала си и да постигнем най-доброто от себе си – стига да вярваме в мечтите си.
Можете да гледате цялото интервю на Дейвид де Ротшилд с Ели Колева и г-н Иван Станов в нашия YouTube профил – Вярвай в мечтите си и светът е твой – Ели Колева открива Digitalk.bg

Благодарим за приятелството, срещите и подкрепата!

И защото това бе една иновативна и идейна конференция, на нея се роди и идеята за Digitwalk.bg – серия от конференции в България, които да вдъхновяват препримачеството в България. До скоро виждане на Digitwalk.bg!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни