За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Коледни картички през Октомври – мисия възможна

11 октомври 2019

Скъпи приятели,

Започнахме подготовката за ежегодната Коледна кампания на Карин дом. В продължение на много години Карин дом провежда благотворителна Коледна кампания с продажба на коледни картички и календари, която цели набиране на средства за терапията на децата в Карин дом. Част от картичките рисуваме заедно с децата и талантливи художници, а други са направени специално за нашата кампания от дизайнери, които по този начин подкрепят каузата ни.

Въпреки красивата есен, която е обагрила със своите красиви шарки природата около нас, вчера заедно с децата от Монтесори група и Монтесори къща, си поговорихме за Коледа, за желаните подаръци и хубавите мигове в очакване на добрия старец. И въпреки че до Коледа остават 74 дни, ние вече започнахме да рисуваме коледни картички заедно с децата и нашата талантлива гостенка – дизайнер, художник, майка на две малки момчета и наш приятел – Стели Чакърова.

Стели е и автор на очарователната визия на фестивал „Усмихни се, Карин дом“ 2019 и човек, който е успял да съхрани детското в себе си. Благодарим на Стели и на всички деца, които се включиха във вълнуващите ни предколедни мечти!

Очаквайте много скоро подробности за кампанията и как можете да закупите от коледните картички и календар за 2020г. на Карин дом. Всички средства от продажбата им подпомагат терапията на децата. Повече за Коледната ни кампания можете да научите и като се свържете с нас на имейл: koleda@karindom.org. Приемаме поръчки от цялата страна на компании и всеки, който по този начин иска да ни подкрепи. Поръчки можете да направите и чрез нашия онлайн магазин, където скоро ще публикуваме и всички нови предложения: https://magazin.karindom.org/product-category/koleda/

Вижте творческия ни процес и как преобразихме вчера занималнята заедно с децата 🙂 Радваме, че децата се включиха с много емоция, енергия и непринуденост и хич не им се прибираха вече любимите им четки и боички.

Снимки: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни