За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Продължава музикотерапията в Карин дом

16 октомври 2019

Музиката има своето специално място в ежедневието на децата със специални нужди в Карин дом. Една тяхна терапевтична седмица не минава без участие в индивидуални и/или групови сесии с Таня Атмаджова – нашият музикотерапевт, която чрез музиката успява да насърчи децата да развихрят своите артистични умения, да разгърнат потенциала си и да комуникират по свой индивидуален начин.

За периода януари-септември 2019 в музикотерапевтични индивидуални и групови сесии, които се провеждат в Карин дом, се включиха около 38 деца, от които 10 в индивидуални сесии и почти 30 – в групови. За същия период общият брой на сесиите е над 200, като 167 от тях индивидуални и близо 50 – групови.

Музикотерапията в Карин дом през периода от Януари до Декември се провежда благодарение на финансиране по проект „Музикотерапия на деца със специални потребности в Карин дом“ към TELUS International и е напълно безплатна за децата.

От своето създаване през 2015 г. до момента Общественият борд на TELUS International в България е финансирал 57 проекта. Общественият борд на TELUS International съществува във всяка локация, в която компанията оперира и има за цел да постави процеса на вземане на решения по обществено значими социални теми в ръцете на значими обществени личности, известни с филантропската си насоченост и изтъкнати лидери в сферата, в която работят.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни