За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Най-голямото благотворително събитие във Варна – фестивалът „Усмихни се, Карин дом “ успя да събере 34 558лв. за терапията на деца със специални потребности

26 септември 2018

Скъпи приятели,

Благодарим Ви от сърце, че бяхме отново заедно на фестивал „Усмихни се, Карин дом “! Събрахме се отново заедно – участници, гости, партньори, дарители и доброволци в името на една кауза – децата.

Фестивалът, превърнал се в любимо събитие на Варна, препълни за четвърта поредна година градината на Карин дом и успя да осигури 34 558лв. за терапията на децата със специални потребности в Карин дом.

Събитието, което се проведе на 15-ти и 16-ти септември беше посетено от над 5 000 варненци и гости на града, които се забавляваха през целия уикенд в компанията на талантливи музиканти, майстори готвачи, имаха възможност да посетят щандовете на изложители със занаятчийски творения, био продукти и здравословни храни. За пълноценното време на семействата, фестивалът предложи богата програма от забавления за децата, като обърна специално внимание върху образователните, кулинарните и арт заниманията.

И тази година мисията на фестивала бе да стартира новата учебна година с усмивка, като в същото време да призове обществото да бъде по-толерантно към децата със специални потребности и да разбира по-добре трудностите, пред които са изправени техните семейства.

Събитието е едно от най-големите благотворителни събития във Варна и се организира в подкрепа на терапията на децата със специални нужди в Карин дом и по-специално в подкрепа на група „Усмивка“, която е създадена и финансирана вече четвърта година от средствата, събрани от фестивала.

„Искам сърдечно да благодаря от името на целия екип на Карин дом, на всички деца и възрастни, които посетиха фестивала и се забавляваха заедно с нас за каузата. Заедно – готвачи, фермери, занаятчии, артисти, дарители и доброволци успяхме да съберем 34 558лв.лв в подкрепа на група „Усмивка“. Това е една група, която няма еквивалент във Варна и дори в страната, в която подкрепа, терапия и обучение получават деца с комплексни и интензивни нужди и която дава шанс за по-добро бъдеще на тези деца. Без Вас фестивалът не би имал смисъл! Благодарим Ви! Благодарим Ви за усмивките и за моментите, прекарани заедно в градината на Карин дом. За нашия екип и семействата, които посещават Карин дом да знаем, че имаме Вашата подкрепа значи много!“ – сподели Изпълнителният директор на Карин дом, Мая Донева.

 

Снимка: Виктор Вълчев

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни