За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Академия за родители във Варна – 27 октомври

21 септември 2018

Най-голямото безплатно събитие за настоящи и бъдещи родители отново отваря врати във Варна за един незабравим и пълноценен ден, посветен на семейството. Всички мами и татковци от Варна и региона могат да се включат на 27 октомври в Детски център „Мама и Аз“ – Варна.

Както винаги, този голям форум за родители събира на едно място най-добрите специалисти от София и Варна, както и десетки организации, които ще ви консултират по различни теми. Организаторите са подготвили много награди, шарени работилнички за най-малките и вълнуващи семейни изненади през целия ден.

Карин дом ще се включи с лекция „Монтесори у дома“ на 27-ми Октомври от 13:30 – 14:00. Лектор ще бъде Жечка Иванова – Монтесори педагог, обучител с дългогодишна практика. Ще подготвим за всички Вас и работилница за Монтесори материали.

Жечка Иванова е един от първите педагози, обучени да преподават по метода на Мария Монтесори. Започва да изучава системата още през 2002 година. Като обучител тя споделя опита и знанията си със специалисти, родители и всички, които се интересуват от методиката на Мария Монтесори за възпитание на децата.

По време на работилницата родителите могат да получат консултация и практическа помощ за това как да изработят Монтесори материали в домашни условия. В рамките на работилницата всеки ще изработи по един артикул за вкъщи.

Mного хора твърдят, че използват методиката Монтесори, но това наистина ли е така? Каква е разликата между това да имаш дървени играчки в детската градина подредени по цветове и истинското измерение и всеобхватност на Монтесори, ще разберете от педагозите на Карин дом по време на Академия за родители. По време на работилницата родителите могат да получат консултация и практическа помощ за това как да изработят Монтесори материали в домашни условия. В рамките на работилницата всеки ще изработи по един артикул за вкъщи.

Запазете датата, повече информация можете да намерите на сайта на събитието!

Споделете събитието и във фейсбук ТУК.

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни