За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Стартира благотворителната кампания на Карин дом с коледни картички и календар за 2020г.

7 ноември 2019

Скъпи приятели,

Готови сме да Ви представим нашата Коледна кампания, подготвена заедно с децата в Карин дом. По време на „голямото рисуване“ децата се размечтаха за различни подаръци и много се зарадваха, че този любим празник наближава. Занималнята в Карин дом беше превърната в арт- ателие, а децата много бързо влязоха в ролята на умели художници и трудно се разделиха с четките и боите.

В кампанията се включиха двама талантливи художници, които успяха да мотивират децата да рисуват с размах и много емоция.

С децата рисува Стели Чакърова, която е автор на очарователната визия на фестивал “Усмихни се, Карин дом” 2019 и човек, който е успял да съхрани детското в себе си. В каталога ни ще откриете и три нейни дизайнерски картички, които са предоставени от Стели специално за кампанията на Карин дом.

Наш гост беше художникът Николай Русев – един от известните творци на Варна, завършил Руския държавен педагогически университет в Санкт Петербург, с отличия по графика и живопис.

Коледният календар за 2020г. е вдъхновен от Монтесори философията и дългогодишния опит на нашите педагози в прилагането на метода, както при обучението на деца със специални потребности, така и при всички деца още от ранна възраст.

На снимките в този календар ще видите как нашите малки кулинари от Монтесори група и Монтесори къща в Карин дом готвят, учат и се забавляват заедно. На страниците на календара ще видите избрани моменти и рецепти от “Семейно готвене по Монтесори“. Надяваме се да Ви провокираме да опитате и Вие у дома някоя от нашите изпитани семейни рецепти. Книгата с пълните рецепти можете да поръчате от цялата страна тук: https://magazin.karindom.org/.

ВИЖТЕ КАТАЛОГА НИ ЗА КОЛЕДА 2019

СЛЕДЕТЕ КАМПАНИЯТА НИ И ВЪВ ФЕЙСБУК ОТТУК

Поръчки можете да направите и чрез СЕМЕЙНИЯ МАГАЗИН НА КАРИН ДОМ

Тази година благотворителната Коледна кампания на Карин дом ще се стреми да осигури средства за превенция и адекватна подкрепа за семейства с деца на възраст до 2г.

Със средствата от кампанията, Карин дом ще стартира програма ,,Шанс за равни възможности“. Целта е нашите специалисти да предложат безплатни консултации и помогнат деца, които има забавяне в двигателната, познавателната и езиково-говорна област, затруднения в общуването и социалното развитие, както и с вече диагностицирано състояние. В програмата ще могат да се включат напълно безплатно семейства, както от Варна, така и от страната и да се възползват от комплексна програма, проведена от мултидисциплинарен екип от специалисти.

Цени на картичките и календара – дарение:

Цена на една картичка в комплект с плик: 2.00 лева
Цена на една картичка, при закупуване на над 500 картички: 1.50 лева.
Цена на календар пирамидка – 6 лева

Поръчайте своите картички и календари до 18 декември 2019г. на телефон 052 302 518 и имейл koleda@karindom.org. Приемаме поръчки от цялата страна. Можете да поръчате и чрез нашия онлайн магазин: https://magazin.karindom.org/product-category/koleda/

Картички и календари на Карин дом много скоро ще можете да намерите и в популярни магазини и заведения, както и на предстоящи коледни базари. Ще гостуваме и на компании, в офисите на които ще представим освен картичките и календарите ни, но и кулинарната книга на Карин дом „Семейно готвене по Монтесори“, образователни карти за родители, топли шалове и коледни сладки и играчки и още изненади…

Направете коледните празници още по-хубави! Зарадвате своите приятели, семейство и колеги с картички и календар от нашия каталог и подкрепете усилията ни за щастливо бъдеще на децата със специални потребности.

Благодарим на нашите гости за сърдечното отношение и на всички деца, които се включиха в тази благотворителна инициатива с много желание и усмивки! А резултатът, както виждате е прекрасен.

Пожелаваме Ви весели празници и прекрасна Нова Година!

Снимки: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни