За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Коледа по всяко време с художника Николай Русев

7 ноември 2019

Скъпи приятели,

В продължение на много години Карин дом провежда благотворителна Коледна кампания с продажба на коледни картички и календари, която цели набиране на средства за терапията на децата в Карин дом. Част от картичките рисуваме заедно с децата и талантливи художници, а други са направени специално за нашата кампания от дизайнери, които по този начин подкрепят каузата ни.

Наш гост тази година беше и художникът Николай Русев. Николай Русев е един от известните творци на Варна – завършил е Руския държавен педагогически университет в Санкт Петербург като дипломиран магистър с отличия по графика и живопис. Преподавал е в Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ – Варна, има много награди и отличи като: Награда „Варна“ – 2012; званието „Педагог на годината“, Допълнителна награда в националния конкурс на проекта „Варна – кандидат за европейска столица на културата 2019“ – 2014 и много още. Негови произведения са собственост на галерии и колекционери от цял свят, картините му са били изложени в нюйоркските галерии „Агора“ и „Сохо“, в Лондон в Галерия „Алкъми“ и е единственият българин в официалния каталог на лондонските галерии.

Благодарим на Николай Русев за приятелството и отделеното време с децата в Карин дом!

Всички средства от продажбата им подпомагат терапията на децата. Повече за Коледната ни кампания можете да научите и като се свържете с нас на имейл: koleda@karindom.org.

Разгледайте нашия каталог тук

Приемаме поръчки от цялата страна на компании и всеки, който по този начин иска да ни подкрепи.

Поръчки можете да направите и чрез нашия онлайн магазин, където скоро ще публикуваме и всички нови предложения: https://magazin.karindom.org/product-category/koleda/

Снимки: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни