За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Вечер на Карин дом в Брюксел – „Благотворителност&Топлота“

6 ноември 2018

Уважаеми Дами и Господа,

С огромна топлота в сърцето Ви каним на събитието „ Благотворителност&Топлота“ – една специална среща с Вас в Постоянното представителство на България (на адрес: Square Marie-Louise 49, 1000 Bruxelles) на 14-ти Ноември от 19:00ч.

Приветстваме всички приятели и поддръжници на нашата кауза – децата със специални нужди и техните семейства. По време на събитието ще имате възможност да се срещнете с представители на нашия екип и да споделите визията на Карин дом за бъдещето.

Посветили сме тази вечер на топлотата и не само заради гостоприемството на нашия домакин – Н.Пр. г-н Димитър Цанчев, но и защото ще имате възможност да проверите колко топли са нашите ръчно плетени шалове и одеяла, които се правят в подкрепа на терапевтичната ни програма от родителите и доброволците.

Карин дом е вдъхновяващо място, изпълнено с истински истории и надежда – благодарение на нашия основател г-н Иван Станчоф и на всички хора от цял свят, които се присъединиха към нашата мисия и ценности. Присъединете се към нас още веднъж в Брюксел, за да споделите и дадете топлина.

 

Сърдечни поздрави,
Мая Донева
Изпълнителен директор на Карин дом

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни