За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Обучение: „Алтернативни и допълващи методи и средства за комуникация“

4 февруари 2019

Карин дом има удоволствието да ви покани на предстоящо двудневно обучение на тема: “Алтернативни и допълващи методи и средства за комуникация” на 14-15 февруари 2019 г. от 9.00 до 16.30 часа. в Карин дом, гр. Варна, местност “Свети Никола”.

Програмата е одобрена със заповед № РД09-423 / 22.01.2017 на Министъра на образованието и науката. Обучението е с продължителност 16 часа (присъствени) и носи 1 кредит.

Обучението е подходящо за: учители от детски градини и училища – начален курс, логопеди, психолози, рехабилитатори, социални работници и други, работещи с деца със специални нужди.

Способността да се общува, да се изразяват нужди и желания, е базисна за човешкия живот. Програмата запознава участниците с някои алтернативни и допълващи средства и методи за комуникация. Участниците получават познания как да мотивират и обучават детето да инициира комуникация, да отговарят на всеки опит за общуване. С помощта на анализирането на конкретни случаи, се прави подбор на жестова, символна комуникация, използване на технически средства или високотехнологични системи за комуникация. Така участниците натрупват практически опит за използването на елементи от различни системи за допълваща и алтернативна комуникация.

Повече информация за нашия обучителен екип, можете да намерите ТУК.

Водещи: Обучителен екип на Карин дом – Звезделина Атанасова, Андреас Андреу.

Начин на завършване: Тест и Удостоверение за преминатото обучение.

Такса за участие: 96лв. Краен срок за плащане и записване: 12 февруари 2019 г.

Таксата се превежда по банков път на следната банкова сметка:

Експресбанк АД
Титуляр на сметка: Карин дом ЕООД
IBAN: BG75TTBB94001528452286
BIC: TTBBBG22
  • В основание за плащане, моля посочете: Обучение 14-15 февруари, име на участника (или име на организацията при повече участници)
  • Ако ви е необходима фактура за плащането, моля пишете на имейл: astamova@karindom.org, като посочите темата, вашите данни за фактура и броя участници.

Можете да направите своята Регистрация ТУК! При регистрация, моля посочете референтния номер и датата на платежното нареждане. Място за участие се запазва след заплащане на таксата.

За контакти:
Магдалена Цонева – Специалист обучение и развитие
Телефон: 0878 302 517, е-mail: mtsoneva@karindom.org
Звезделина Атанасова – Директор Обучителен център
Телефон: 0878 366 408, е-mail: zatanasova@karindom.org

Снимка: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни