За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

21 март 2014 – Международен ден на хората със Синдром на Даун

13 март 2014

Детето със Синдром на Даун е топло, сърдечно и като всяко дете иска да играе с приятели, да опознава света и да развива своите възможности, насърчавано от любовта на своите родители и толерантността на обществото.

Ние искаме децата със Синдром на Даун да израстнат щастливи и обичани в своите семейства, да ходят в близката детска градина, да учат в кварталното училище и да имат много приятели!

Нека да разкажем това на всички! Включете се и вие, ето как:

I. Направете си кукла Чорапко от шарено чорапче в знак на съпричастност към хората със Синдром на Даун! Можете да си направите снимки с нея и да ни ги изпратите с вашите послания.

Нямате време да направите Чорапко? Обуйте най-шарените чорапи, които намерите в шкафа – на краката… или ръцете, вкъщи или в офиса, сами, с децата или с приятели.

II. Изпратете ни снимките на e-майл: chorapko@karindom.org

III. Ще направим голям албум с вашите и нашите снимки и така ще достигнем до възможно най-много хора! Шарените чорапи са станали символ на деня, точно защото предизвикват интерес и въпроси, създавайки чудесни поводи да споделим каузата с познати и приятели.

Благодарим на Феникс 94, които вече се включиха и ни предоставиха прекрасни шарени чорапи!

Албумът за 21 март 2014:  вече е он-лайн във Facebook

Миналата година получихме снимки от приятели на децата със Синдром на Даун от цяла България! Разгледайте албум 2013 тук.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни