За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

21 март 2014 – Международен ден на хората със Синдром на Даун

13 март 2014

Детето със Синдром на Даун е топло, сърдечно и като всяко дете иска да играе с приятели, да опознава света и да развива своите възможности, насърчавано от любовта на своите родители и толерантността на обществото.

Ние искаме децата със Синдром на Даун да израстнат щастливи и обичани в своите семейства, да ходят в близката детска градина, да учат в кварталното училище и да имат много приятели!

Нека да разкажем това на всички! Включете се и вие, ето как:

I. Направете си кукла Чорапко от шарено чорапче в знак на съпричастност към хората със Синдром на Даун! Можете да си направите снимки с нея и да ни ги изпратите с вашите послания.

Нямате време да направите Чорапко? Обуйте най-шарените чорапи, които намерите в шкафа – на краката… или ръцете, вкъщи или в офиса, сами, с децата или с приятели.

II. Изпратете ни снимките на e-майл: chorapko@karindom.org

III. Ще направим голям албум с вашите и нашите снимки и така ще достигнем до възможно най-много хора! Шарените чорапи са станали символ на деня, точно защото предизвикват интерес и въпроси, създавайки чудесни поводи да споделим каузата с познати и приятели.

Благодарим на Феникс 94, които вече се включиха и ни предоставиха прекрасни шарени чорапи!

Албумът за 21 март 2014:  вече е он-лайн във Facebook

Миналата година получихме снимки от приятели на децата със Синдром на Даун от цяла България! Разгледайте албум 2013 тук.

Международен архитектурен конкурс за нова сграда на Карин дом


Learn more

Подкрепи терапията на децата в Карин дом


Donate Now