За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Онлайн лекция: „Захранване на бебето“ с доц. д-р Ружа Панчева, Facebook Live 05.05/ 14.30ч

3 май 2020

Скъпи родители,

знаем, че захранването и храненето на малкото дете е тема, която много ви вълнува, а информацията, която ни залива от всякъде, не винаги е достоверна и много често води до още по-голямо объркване и трудности. За това решихме да поканим да ни гостува един доказал се експерт в областта на детското хранене и диетика – доц. д-р Ружа Панчева, на чийто опит като дългогодишен педиатър, работещ в областта на детска гастроентерология и хранене, консултант по кърмене и преподавател в Медицински университет – Варна се доверяваме напълно.

Възползвайте се от тази възможност и се включете в лекцията, която ще излъчим чрез фейсбук Live на страницата на Карин дом ТУК на 5-ти май от 14:30ч. По време на лекцията ще имате възможност да зададете и своите въпроси. 

За какво ще поговорим: 

Захранването е важна част от живота на бебето. Спокойното преминаване през поредната промяна в живота на детето има значение за по-нататъшното качество на живот на семейството и увереността на родителите, че се справят добре. Заедно с това много майки и татковци имат определени притеснения продиктувани от изобилието от информация и разнопосочни послания. С нашата среща ще се постараем да споделим някои основни послания базирани на официалните български препоръки на специалистите по хранене и диетика, които отразяват научните европейски схващания в тази посока.

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни