За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Училище за родители в Карин дом – Мама и бебе играят заедно

11 септември 2013

В началото на месец октомври в Карин Дом стартира училище  за родители под формата на сутрешни групи за игра за деца от 0 до 3 години. 

„Мама и бебе играят заедно“ ще Ви даде практически съвети как  да общувате пълноценно  с вашето бебе и как да подпомогнете неговото двигателно развитие и всичко това под формата на забавна игра! 

Групите са чудесна възможност за родителите на децата, които не посещават ясла – в нашата група децата, заедно със своите родители, изпълняват забавни задачи и упражнения, чрез които се създават важни умения, необходими за тази възраст. 

Заниманията, които можете да посетите заедно с вашето дете, се провеждат в Библиотека на играчките, която се намира в двора на Карин дом. Групите се ръководят съвместно от Теодора Люцканова и Симона Дянкова, които са съответно рехабилитатор и педагог.

График на заниманията: сряда и петък от 10:30ч.

Как да се включите: всички родители, които искат да участват, могат да се свържат с нас на следния телефон, за да заявят своето място: 0879 94 07 43 – Надя Безева.

Индивидуалните посещения са на цена – 5 лв. Можете да си вземете карта за 8 посещения, валидна в рамките на 2 месеца и да посетите сесиите, които за Вас са най-удобни – само за 25 лв. 

Моля, носете със себе си постелка или малко дюшече за сядане, на които да играете с вашето дете!

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
Ще ви очакваме!

Групите за игра „Мама и бебе играят заедно“ са част от програма „Ранно детско развитие“ на Фондация „Карин Дом“.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни