За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Карин дом отпразнува 22 години от създаването си с песни, танци и игри

18 юни 2018

На 16-ти юни отпразнувахме 22 години от създаването на Карин дом с много забавления, танци и игри, в които се включиха деца, родители и терапевти. Този път градината на Карин дом оживя с веселите игри от времето на нашите баби и дядовци, които се оказа че все още са забавни и за децата от 21-ви век.  Децата, които посещават Карин дом ни представиха някои от най-популярните игри и песнички с танци: „Балонът се надува“, „Отвори Гальо порти“, „Ринги, ринги рае“, „Две калинки“, „Бели пеперудки“, „Дий, дий конче“, изтанцуваха ни още „Седнало е Джоре дос“ и хорце.

А за да бъде празникът ни още по – сладък се погрижи MOdus Hotel Varna, който осигури нашата голяма торта. За почерпка на децата се погрижиха нашите партньори Супермаркети CBA,  пицарии Годзила, Хотел Арена Мар и още наши приятели. Благодарим на доброволците на Български Червен Кръст, които помогнаха за провеждането на нашия базар, както и за прекрасната еко къщичка от Страна Картония.

За Карин дом най-важното са детските усмивки и подкрепата на всички варненци, за да може центърът да поддържа своите терапевтични програми. Всеки, който има възможност и желание да подпомогне терапията на нашите деца и пълноценното им бъдеще може да го направи като дари средства чрез нашия сайт ТУК или като се свърже с нас на имейл: marketing@karindom.org.

Благодарим Ви за прекрасното настроение и усмивки! Благодарим на всички наши дарители, приятели и доброволци, че са до нас толкова години и в тяхно лице имаме верни партньори, на които можем да разчитаме и за в бъдеще.

 

Снимки: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни