За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Проучване на интереса сред строителни компании за изпълнител на новата сграда на Карин дом

6 октомври 2020

Проучване на интереса сред строителни компании за участие в избор на изпълнител за строителство на Център за работа с деца „КАРИН ДОМ”

Фондация „Карин дом” подготвя конкурс за избор на строителна компания за своя нов Център за работа с деца. В тази връзка Фондацията проучва интереса на потенциалните участници и техния капацитет.

Карин дом е организация с нестопанска цел, в обществена полза, която в продължение на повече от 24 години предоставя услуги за деца със специални нужди и техните семейства. От няколко години работим в посока осигуряване на нова сграда за нуждите на фондацията.

Проектът за нашата сграда е избран от независимо жури измежду 174 проекта, участвали в международен архитектурен конкурс: https://competition.karindom.org/. Център за работа с деца „Карин дом” ще бъде изграден в гр. Варна, в имот с идентификатор 10135.2556.383

ОБЩИ ТЕХНИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ:
Площ на УПИ – 2 450 кв.м
ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ: 710,20 кв.м
Обща РЗП: 2 890,50 кв. М
Категория на строежа съгл. чл. 137 от ЗУТ – ЧЕТВЪРТА.

Строителството ще бъде възложено с технически и работен проект по всички части, както и авторски надзор от страна на проектантите.

Допълнителна информация във връзка с предстояща процедура за избор на строителна компания вижте ТУК!

Желанието ни е да прецизираме условията на потенциалната тръжна процедура, за да можем да изберем изпълнител, който има опит в строителството на сгради със сходни на нашия проект функции, доказан професионализъм и качество на изпълнение, финансова стабилност и мотивация да допринесе за каузата на Карин дом.

Ако Вие имате потенциално интерес към проекта на Карин дом и искате да участвате в нашето пазарно проучване, моля попълнете тази кратка анкета до 23.10.2020г. ТУК.

За въпроси не се колебайте да ни пишете на имейл: competition@karindom.org
Интернет-адреси: www.karindom.org, www. competition.karindom.org.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни