За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Покана: лекция на тема Вяра в децата и семейството на 16 декември във Варна

8 декември 2014

Карин дом, с подкрепата на VILLUM FONDEN & VELUX FONDEN, организира публична лекция на тема „Вяра в децата и семейството“.

Гост-лектор на събитието ще бъде г-жа Мария Петкова, директор на Фондация Лале.

На събитието ще поговорим за децата и семейството и ще потърсим заедно отговори на някои важни въпроси. А именно „Защо вяра в децата и семейството?“, „Какво искаме за децата си?“, „От какво имат нужда те?“, „От какво се нуждаем и какво сме готови да дадем?“, както и „Каква е силата на семейството?“.

Лекцията е публична, всеки желаещ е добре дошъл да чуе гледната точка на г-жа Петкова според нейния опит в областта, както и да зададе допълнителни въпроси по темата.

Заповядайте на 16 декември 2014 от 16:00 – 18:00, в сградата на Радио Варна, зала Галерия (виж на картата).
Вход: свободен.

Мария Петкова - гост-лектор на Карин домИнформация за лектора: Г-жа Мария Петкова е работила като координатор на програмата на Обединени Холандски фондации за финансиране на проекти в социална сфера в България, в Института на Световната Банка във Вашингтон, във Фондация Отворено Общество, както и в Канцеларията на Президента на Република България. Мария Петкова е Рицар на Ордена на Орание – Насау, присъден от Нейно Величество Кралицата на Нидерландия за особени заслуги в дейности, посветени на обществото, за окуражаване и подпомагане на другите.

Програма:
16:00 – кафе за добре дошли и запознанство на гостите
16:30 – начало на събитието
18:00 – край на събитието

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни