За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Родителски консултации с психотерапевт – Виргиния Василева

24 март 2020

Да вървиш по пътя на родителството, когато детето е със специални нужди е задача с много неизвестни. Това не е утъпкан път, по който приятели и роднини вече са вървели… Вървейки по този път родителят често се чувства сам, объркан, неразбран… Понякога ентусиазиран, понякога отчаян, ядосан, тъжен или на ръба на силите си…

Родителските консултации са пространство за споделяне на ежедневните трудности, информиране и емоционална подкрепа на майки, бащи, баби, дядовци, приемни родители, които се грижат за децата, получаващи терапия в Карин дом.

Целта на консултациите с психолог/психотерапевт е да се намалят тревожността и напрежението на родителя относно състоянието на детето. Психологът не дава готови решения. Той помага на родителите да погледнат проблемните ситуации от друг ъгъл, информира ги относно всички възможни варианти и така помага на родителите сами да вземат правилните решения за своето дете, както и да преоткрият нов смисъл на случващото се в семейството.

За семействата, които са включени в програми на Карин дом, консултациите са безплатни.

За всички останали семейства, стойността на консултацията е 35лв. 

Своята заявка за консултация може да отправите към Виргиния Василева- психолог/психотерапевт:
тел: 0884 144 755 (в работни дни от 9 до 16 часа);
e-mail: vmvasileva@karindom.org
До края на извънредното положение в страната, консултациите с родители ще се провеждат онлайн чрез: скайп, вайбър или телефон.

Заплащането на консултациите става:

  • по банков път на сметка в: Банка ДСК АД – IBAN: BG29STSA93001506068419, BIC: STSABGSF
  • в офисите на EasyPay – БУЛСТАТ на Микросметка: 813145053 – Фондация „Карин дом“
  • Основание за плащането : Психологично консултиране

За Виргиния Василева:

Като психолог в Карин дом, Вержи провежда групова и индивидуална терапия с деца с различни затруднения като прилага семейно- ориентиран и семейно медииран подход. Вярва, че успешна е тази терапия, която обединява целият микро свят на детето- семейство, детска градина, терапевти. Вержи е сертифициран ABA и PECS терапевт. През 2017г. придобива европейски сертификат по психотерапия.

Бъдете и вие здрави и спокойни!

Използвана снимка: фотограф Гергана Енчева

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни