За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Обучения, обучения и пак обучения за знаещи и можещи хора

18 юли 2014

Екипът на Карин дом се обучава

Развитието на професионалните умения на екипа са основна ценност в политиката на Карин дом. През учебната 2013-2014г. водещи специалисти от Великобритания, Франция, Канада и САЩ са посетили Центъра, а терапевти от екипа са се обучавали в страни като Великобритания, Швейцария, Грузия, Русия и Белгия.

Новoстите в терапията на деца с Аутизъм и с множество увреждания са сред основните области, в които екипът на организацията е повишил своята квалификация, за да предложи на децата и техните семейства услуги с още по-високо качество. Резултатите и напредъка, който постигаме с децата са причината да получаваме признателност и благодарност от родителите:

„Карин дом промени живота на семейството ни! Детето започна да забелязва хората и нещата около себе си, започна да говори и да се движи по-добре. Безкрайно сме благодарни за работата на специалистите, които направиха тези успехи – възможни! Благодарни сме и за спонсорствата на всички онези, които правят възможна работата на тези специалисти. Благодарение на усилията на много хора променяте човешки животи, не само на децата, но и на семействата им! Благодарим ви!“
– майка на дете с Аутизъм, което посещава Карин дом от 3 години

Обучителен център Карин дом

Обучителният център Карин дом предлага възможности за обучения по заявка, а също и ежегодна програма с отворени обучения за специалистите, които искат да научат за новите методи за работа с деца със специални нужди, които дават резултат.

„Обучението беше приятно, подкрепено с много примери и видоклипове, заедно със забавни игри. Научих много полезни нови неща, които ще използвам в пряката ми работа.“ – специлист, участвал в обучение на Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни