За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Карин дом започва своята мартеничкова кампания 2023!

13 януари 2023

Благодарим на всички, които се включиха в кампанията, която премина с изключителен успех и сме щастливи да споделим резултатите – приходи 36142лв., които са разпределени за заплати на ерготерапевт и двама треньори по плуване, закупуване на материали за басейна, включване на 10 деца в плуване, провеждане на обучение за водна гимнастика в бебешка вана, следобедни арт, кулинарни и др занимания за деца през месеците май-юли

5% от сумата е преведена за пострадалите за земетресението в Турция и Сирия-  1807лв

Скъпи, приятели и доброволци,

Карин дом започва своята Мартеничкова кампания 2023 и кани всеки, който има възможност и желание да се включи в изработката за мартеници заедно с нас.

Тази година постъпленията от кампанията ще бъдат изразходвани за включването на двама нови треньори за плувните сесии и терапия на децата в ерготерапия и физиотерапия. Ще се стремим да подпомогнем и ранното детско учене чрез арт терапия в Карин дом.

Работилничките ще се провеждат в новия Карин дом във Варна всеки делничен ден в периода 12.01–24.02 от 10 до 16 часа на адрес: бул. “Цар Освободител” 86 А, на гърба на Здравна каса (зад Проектантска).

Можете да се включите като попълните нашия формуляр ТУК!

Ако желаете, можете да се включите и с ваши модели мартенички, които да донесете на място в Карин дом или изпратите на посочения адрес до 20.02 (с поети от подателя транспортни разходи).

Очакваме ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни