За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Курс за младши специалисти по ръчно тестване на софтуер (Junior QA)

27 ноември 2018

Скъпи родители, предлагаме на вашето внимание възможността да се включите в практически курс за младши специалисти по ръчно тестване на софтуер (Junior QA). В обучението могат да се включат само родители на деца със специални потребности, като таксата е символична –  36лв. и ще бъде в подкрепа на дейността ни.

Курсът е интензивен и включва 36 учебни часа. Ще се проведе в Карин дом от Понеделник до Петък, от 9:00 до 12:00ч. Групата започва на 3-ти Декември.

Водещ на обучението е Петя Николова – млада дама, която иска да подкрепи родителите на деца със специални потребности като им помогне в придобиването на умения в професията специалист по ръчно тестване на софтуер. Завършила е Софтуерен университет, София 2018​, има бакалавърска степен „Приложна математика“ и магистратура „Математическо моделиране в икономиката“ от  Софийски университет „Свети Климент Охридски“.

Идеята на курса е да даде един добър старт и по-бързо навлизане за практикуване на тази професия. Професията е търсена на пазара на труда и позволява работа на гъвкаво работно време и атрактивно заплащане. Изискването към родителите е добро ниво на разбиране на английски език. Завършено висше образование в техническа или икономическа област дава един добър старт в тази професия. Ако разполагате с лаптоп, можете да дойдете с него на обучението. Повече за тази професия можете да научите тук.

За да се включите е необходимо да попълните формуляра тук

Таксата можете да платите на място в Карин дом. Местата в групата са ограничени. При записване на повече желаещи с предимство ще се считат първите записани.

Сигурни сме, че за много от Вас това е едно предизвикателство в нова професия и поле за изява, което не сте си представяли, че можете да навлезете, но имате добра възможност да опитате заедно с нас. Възползвайте се от тази възможност!

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни