За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Рисуваме коледни картички заедно с нашия гост Флай

24 октомври 2018

Скъпи приятели,
продължава подготовката ни за тазгодишната благотворителна кампания с коледни картички и календари и днес имахме един по-различен гост. Гост, който ни разказа как се празнува Коледа на плажа при 30͒С.

Флай Лима е от далечна Бразилия, но вече живее, работи и твори в България. Професóр по капоейра и бразилско джиу джицу, водил групи, както с деца в норма, така и с деца със специални потребности. Учител на малки и големи от всякакви възрастови групи, Флай е познат като всестранен талант – спортен дух, душа на музикант и умението да пресъздава детските мечти с няколко маркерчета и боички. Един от най-малките в своето голямо семейство, Флай е запазил детското в себе си и бързо стана приятел на децата от Карин дом. Флай познавате и от  участието му в миналогодишното издание на фестивал “Усмихни се, Карин дом”.

Като самоук художник Флай казва, че “Никога не е късно да се усъвършенстваш. Никога не е късно да започнеш нещо ново. И никога не е късно да дадеш от себе си и за другите”.

Днес заедно с децата от Монтесори група и Монтесори къща  сътвориха духа на Коледа с нотка игривост. Благодарим на Флай и на активното участие на децата в новата ни коледна картичка „Елф“!

Очаквайте много скоро подробности за кампанията и как можете да закупите от коледните картички и календари за 2019г. на Карин дом. Всички средства от продажбата на картичките и календарите подпомагат терапията на децата в Карин дом.

Снимки: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни