За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Заедно с Христо децата рисуваха Коледна картичка „Залез“

29 октомври 2018

В коледната кампания на Карин дом се включи и един изключително талантлив млад човек.  Христо Борисов е на 17г. и e ученик в Първа Езикова Гимназия. Христо рисува от малък и иска да се развива в сферата на дигиталното рисуване. Учи както, където и от когото може, а децата от Монтесори група и Монтесори къща се учиха от него и много добре успяха да оцветят новата картичка за кампанията. Христо се справи чудесно с малките си ученици и заедно направиха елените на дядо Коледа съвсем като истински.

Вижте как изглежда новата картичка „Залез“ след дигиталната обработка на Христо. Благодарим на Христо за изключително професионалното отношение! Пожелаваме му много успехи в сферата на изкуството и да продължава да следва мечтите си!

Очаквайте много скоро подробности за кампанията и как можете да закупите от коледните картички и календари за 2019г. на Карин дом. Всички средства от продажбата на картичките и календарите подпомагат терапията на децата в Карин дом. За повече информация с нас можете да се свържете на имейл: koleda@karindom.org.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни