За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Карин дом набира оферти за изпълнение на интериора в новия Център за работа с деца

10 декември 2021

Фондация „Карин дом” набира оферти за изпълнение на интериорната част за своя нов Център за работа с деца.

Желанието на организацията е при подготовката на офертите фирмите да обърнат внимание на социалната значимост на проекта не само за гр. Варна, но и за страната.

Фондация „Карин дом” е водеща организация в предоставянето на комплексни услуги за деца със специални нужди и техните семейства. Тя въвежда в практиката си и разпространява чрез обучения утвърдени, ефективни подходи на работа. Карин дом има значима роля в България за повишаване качеството на услугите за деца със специални нужди в детски ясли и градини, дневни центрове, помощни училища, и други социални и образователни услуги.

Архитектурният и интериорният проект за новата сграда, в която Карин дом ще премести своята дейност, е разработен от екипа на “УНАС Студио“ – арх. Биляна Асенова и Саша Чабати с изключително внимание към детайла и мисъл за всяка функция и дейност в сградата.

Желанието ни е избраният изпълнител да има същия подход на прецизност, професионализъм и мотивация да допринесе за каузата на Карин дом. Считаме, че това е имиджов проект за град Варна и за всички партньори, които участват в неговото изпълнение.

Ако имате желание да бъдете наш партньор в изграждането на Карин дом, моля изтеглете и се запознайте с Интериорния проект  ТУК!

Файл с допълнителни уточнения ТУК!

Срокът за подаване на оферти е до 17.12.2021г. 

на следния имейл: e-mail: vvassileva@karindom.org
Лице за контакт: Веселина Василева, тел. 0887 750409

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни