За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Развитата социална отговорност на компаниите е гаранция за по-високото качество на живот на всички

21 февруари 2022

Строителството на новия терапевтичен център на Карин дом е един специфичен проект с изцяло достъпна среда, но също така е и пространство, което трябва да бъде в синхрон с детските възприятия, място, където детето да се чувства у дома. За това и усилията ни бяха насочени не само към функционалност, но и към уют във всяка част на сградата. Искахме усещане за дом и го постигнахме заедно с Grohe и техните продуктови решения за санитарните помещения, част от които са специално предвидени за деца. Благодарим на GROHE за силно развитата социална отговорност и че припознаха Карин дом като една от каузите за по-добро бъдеще:

Стараем се да имаме позитивно влияние върху околната среда и да осигурим едно по-добро бъдеще за следващите поколения. В този проект видяхме възможност да повлияем на настоящето на нашите деца, за да може те да се радват на бъдещето. Вярваме в каузата на Карин дом и се радваме да бъдем част от нея. Вярваме и в добрия пример, които давате с мисията, която сте си поставили.

Приоритет на GROHE са каузи и проекти, в които виждаме потенциал за реална промяна към по-добро, такива, които имат ясна цел и план как да я постигнат.

Искаме да помагаме – където и с каквото имаме възможности. Не се водим от стриктни правила и политики. Приоритет са каузи и проекти, в които виждаме потенциал за реална промяна към по-добро, такива, които имат ясна цел и план как да я постигнат. За това за нас е удоволствие да подкрепим този проект. В него видяхме смисъл и грижа.

За компанията

GROHE е немска компания с дейност в санитарната индустрия, която предлага разнообразие от продукти за баня и кухня в различни ценови сегменти. Марката е известна с доказано качество и иновативни предложения. Продуктовото портфолио на марката е създадено с грижа за природата. Голяма част от продуктите на GROHE разполагат с модерни технологии за намаляване на разходите за вода и енергия, за да може потребители ежедневно да допринасят за опазване на ценните природни ресурси, без това да се отразява на потребителското изживяване. Устойчивостта е една от основните ценности за марката, която може да се похвали с различни инициативи за опазване на околната среда, намаляване на пластмасовите отпадъци и подкрепа на изоставащи региони.

Компанията осъзнава нуждата от разумно използване на природните ресурси и вярва, че начинът за това е постигане на кръгова икономика. През 2021г. четири продукта GROHE получават златен Cradle to Cradle сертификат. Това означава, че след края на жизнения им цикъл всички съставни елементи на тези продукти могат да бъдат използвани за създаването на нови стоки. Друго голямо постижение на компанията е постигането на въглеродонеутрално производство. От 2019 г. всички производствени централи на GROHE работят напълно СО2-неутрално – като всички неизбежни въглеродни емисии се компенсират със странични социални проекти.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни