За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Гост на инициативата на фондация Карин дом – Кафе Сосиете беше г-жа Ванухи Аракелян

16 декември 2011

„Независимо кой си и по какви пътища си тръгнал – опитвай се да бъдеш почтен и да вървиш през живота с любов”. Това е житейската философия на госпожа Ванухи Аракелян – председател на Варненски окръжен съд и невероятно обаятелна личност. Тя беше гост на провелата се на 15-и декември  поредна среща-дискусия от инициативата на фондация Карин дом – Кафе Сосиете.

На срещата г-жа Аракелян сподели за пътя, който е извървяла, за да се превърне  в човека, който е сега – една жена с огромно сърце, която влага любов във всичко, което прави. Тя разказа за успехите и трудноститe, през които е преминала не само в професионален план, но и в личен. Успехите, трудностите, предизвикателствата са я научили, че е важно човек да приема със смирение и благодарност всичко, което съдбата му поднася, защото не винаги осъзнаваме в конкретния момент, кое е най-доброто за нас. 

Вдъхновяващите и откровени думи на г-жа Аракелян оставиха следа в душите на всички присъстващи на срещата. На края на срещата г-жа Аракелян призова: „Нека всеки от нас, да погледне от високо друг човек, само и единствено тогава, когато му подава ръка, за да му помогне да се изправи”. 

Следващата среща във Варна ще се проведе на 24-ти януари 2012г., когато гост на клуб „Кафе Сосиете” ще бъде отец Яцек Вуйчик от католическия храм „Св.Арахангел Михаил“. 

С  тази инициативата Фондация „Карин дом” иска да привлече общественото внимание към благотворителността и по този начин да ангажира повече хора с каузата за социалното приобщаване на различни уязвими групи в България. Инициативата на Фондация „Карин дом” дискусионен клуб „Кафе Сосиете”, се осъществява с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България”.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни