За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Благотворително The Global Party в галерия Ларго в подкрепа на Карин дом!

23 септември 2014

The Global Party е най-голямото частно VIP благотворително събитие в света, което „обединява света в подкрепа на достойни каузи“ и тази година се провежда в 360+ града в целия свят. Карин Дом е номиниран и избран от домакина на събитието във Варна Арт Галерия Ларго като местна благотворителна организация, която да бъде подкрепена от събитието.

Целта е докато се забавляват, гостите на събитието да събират средства за различни благотворителни каузи.

The Global Party се провежда за първи път през 2011 г. в 73 града по целия свят, а негови домакини са най-престижните и луксозни локации. През 2013 г. броят на градовете-домакини нараства до 143, а през 2014 г. до над 360+ градове и се проведежда през целия месец септември в най-добрите арт галерии, ресторанти, клубове, супер яхти, 5-звездни хотели, голф и SPA комплекси и луксозни бутици. 

Арт Галерия Ларго е официален домакин на The Global Party 2014 във Варна, България. Събитието ще се проведе на 26 септември 2014 г. с начален час 19:30 и ще започне с посрещане на гостите по червения килим и бляскава фото-сесия на всеки гост пред стената на спонсорите на приема.

Комплимент към гостите е изискан прием-коктейл в галерията, както и специално подбрана програма, включваща два мини-концерта на живо на младите виртуозни цигулари Александър и Мартин Зайранови и на талантливото джаз-дуо Цветан и Калин Момчилови. Всеки гост ще бъде помолен да направи дарение в размер на € 10 през вечерта на събитието в полза на The Global Charity Trust и Фондация Карин дом.

Покани за събитието – www.theglobalparty.com/venues/largo-art-gallery/
Largo Art Gallery – 
www.largogallery.com
The Global Charity Trust – www.theglobalcharitytrust.org
The Global Party – www.theglobalparty.com

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни