За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Фестивал „Златна роза“ отново подкрепи Карин дом

11 октомври 2017

Продължава традиционното сътрудничество между фестивала на българското кино „Златна Роза“ и  Карин дом. На тазгодишното 35-то юбилейно издание беше дарена сумата от 840лв, които Карин дом ще използва за подновяването на площадката за деца със специални нужди. Средствата ще ни помогнат да подобрим условията за игра и забавление на децата, които посещават центъра.

Тази година в конкурсната програма на фестивала участваха общо 42 пълнометражни и късометражни игрални филми от последната година, които заинтригуваха любителите на седмото изкуство. Филмът „Вездесъщият“ на Илиян Джевелеков бе отличен с голямата награда за пълнометражен филм. Освен това филмът получи и наградата на публиката и наградата на кинокритиката. В категорията за късометражен филм за най-добра лента бе отличен „Кораба Слънчоглед 1“ на Васил Горанов. Специална награда на журито получи филмът „Посоки“ на режисьора Стефан Командарев. На церемонията по награждаване и закриване на фестивала голямата българска актриса Татяна Лолова получи специалната награда “Златна роза” за цялостен принос. Призът й беше  връчен от директора на Националния филмов център – Камен Балкански.

Сърдечно благодарим на организаторите на фестивала и на почитателите на българското кино, които за пореден път подкрепиха Карин дом!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни