За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Програма обучение ПЕКС – 17 -18 октомври

12 октомври 2017

Уважаеми колеги,

интензивното двудневно обучение ПЕКС (PECS) Ниво 1 ще се проведе на 17 и 18 октомври 2017г. в конферентната зала на Карин дом -Варна. Ще се включат повече от 60 участници от цялата страна, които ще се обучат как правилно да прилагат Системата за общуване чрез размяна на картинки.

Това е второто отворено обучение, което Карин дом провежда. ПЕКС (Picture Exchange Communication System – PECS) е система за езиково обучение, която се използва за бързо развиване на комуникативни умения при лица с ограничена функционална реч. PECS насърчава комуникацията в социален контекст, без да има нужда от продължително предварително обучение. Допълнително предимство от използването на системата при малки деца с аутизъм и сходни състояния е високият процент деца, които развиват самостоятелна реч.

Обучители:

Елеана Логотети и Елени Скурис, Образователни консултанти на Пирамид за Гърция, оторизиран доставчик на обученията по PECS® и Пирамидален подход към образованието®

Вижте програмата на обучението ТУК:

Програма ПЕКС 2017

Сертификат:

Участниците, присъствали на пълния брой контактни часове ще получат международно признат Сертификат, даващ им правото да преподават ПЕКС на деца.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни