За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Програма обучение ПЕКС – 17 -18 октомври

12 октомври 2017

Уважаеми колеги,

интензивното двудневно обучение ПЕКС (PECS) Ниво 1 ще се проведе на 17 и 18 октомври 2017г. в конферентната зала на Карин дом -Варна. Ще се включат повече от 60 участници от цялата страна, които ще се обучат как правилно да прилагат Системата за общуване чрез размяна на картинки.

Това е второто отворено обучение, което Карин дом провежда. ПЕКС (Picture Exchange Communication System – PECS) е система за езиково обучение, която се използва за бързо развиване на комуникативни умения при лица с ограничена функционална реч. PECS насърчава комуникацията в социален контекст, без да има нужда от продължително предварително обучение. Допълнително предимство от използването на системата при малки деца с аутизъм и сходни състояния е високият процент деца, които развиват самостоятелна реч.

Обучители:

Елеана Логотети и Елени Скурис, Образователни консултанти на Пирамид за Гърция, оторизиран доставчик на обученията по PECS® и Пирамидален подход към образованието®

Вижте програмата на обучението ТУК:

Програма ПЕКС 2017

Сертификат:

Участниците, присъствали на пълния брой контактни часове ще получат международно признат Сертификат, даващ им правото да преподават ПЕКС на деца.

Международен архитектурен конкурс за нова сграда на Карин дом


Learn more

Подкрепи терапията на децата в Карин дом


Donate Now