За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Стартира инициативата “Компания – приятел на детето”

1 юни 2021

Скъпи партньори,
вярваме във всички вас и знаем колко усилия полагат бизнесите, за да подкрепят децата и всички инициативи, свързани с тяхното здраве и благополучие. Ежедневно работим с компаниите и обсъждаме възможности за финансиране и подкрепа за нашите терапевтични програми и изграждането на новия център. Всички те заслужават да получат отличието “Компания – приятел на детето” и от нас го получават като 100% доверие и благодарност за всички техни усилия и реализирани съвмести проекти.

Сертификатът “Компания – приятел на детето” е едно признание за всички тези усилия и се издава след процес на детайлно преглеждане на документи и практики на компаниите. Зад него стои екип от доказани експерти в областта на човешките ресурси, корпоративната социална отговорност, детските политики, маркетинга и рекламата.

Инициативата е естествено продължение на опита и добрите практики на Национална мрежа за децата, градени цели 15 години с нейните 140 организации членове и 10 хиляди професионалисти. Карин дом е част от мрежата, която помага на повече от 140 хиляди деца и над 76 хиляди семейства годишно.

Кандидатствайте за това признание, защото вие сте истински приятели на детето!

Сертификатът “Компания – приятел на детето” беше връчен на Лидъл България, А1 и Уникредит Булбанк по време на церемонията на наградите „Златна ябълка“, 2021

Процедура по сертификация и одит

Подробна информация 

Инициаторите на проекта имат амбицията този документ да се превърне във важен елемент от публичния образ на компаниите.

#КомпанияПриятелНаДетето

Снимка: Карин дом, фотограф Гергана Енчева

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни