За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Честит 1-ви Юни

1 юни 2017

Честит празник на всички деца! Пожелаваме им щастливо детство, изпълнено с много обич и игри! Нека на този хубав празник и всички ние – вече пораснали деца, да си припомним хубавите моменти от нашето детство и да се завърнем поне за малко в детския свят на приказни герои и вълшебства.

Днес децата от Карин дом се забавляваха с арт работилнички, песни и игри, а специални гости ни бяха учениците от IV Езикова Гимназия „Фредерик Жолио-Кюри“, които разказаха и изиграха приказката „Грознoто пате“. Младежите са участници в проекта на Карин дом „Посланици на доброто“, реализиран с подкрепата на Фондация „Америка за България“. В конкурса се включиха със своите идеи и социални каузи 12 училища и организации от Варна, Свищов и Русе, които ги реализираха в продължение на 18 месеца. Осъществяването на тези проекти помогна на младежите да научат повече за дейността на Карин дом, за децата и хората със специални потребности, за доброволчеството, мотивира ги да бъдат активни и да работят в екип.

Всички екипи получиха плакети и грамоти от изпълнителния директор на Карин дом – Мариана Николова, която им пожела да продължават да бъдат „Посланици на доброто“ и за напред във всички свои начинания.

Благодарим на всички наши гости, които уважиха празника на децата в Карин дом!

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни