За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Благодарствено писмо от родителите

28 юни 2012

По случай своя 16ти рожден ден Карин Дом получи прекрасно благодарствено писмо от родтелите на деца, посещаващи Центъра. 

Благодарствено писмо

Няма човек, който с повод и без повод да не си пожелава късмет. А в нашата държава късметът е по-важен от всичко. Понякога си отива, но после се връща. Ако съдбата ти отнеме нещо, надяваш се и вярваш, че тя ще ти даде друго. Нещо, което да ти върне усмивката и удоволствието от живота. Повечето родители, идвайки отчаяни в Карин дом, си тръгват с надежда, а тя не се продава и не се купува. Повечето родители вярват, че е късмет децата им да попаднат сред специалистите на Карин дом. Затова се чувстваме длъжни да благодарим на Иван Станчов, че ни е допуснал до Дома на Карин и го споделя с нас, а на Марияна Николова и Женислава Сапунджиева за стопанисването на този специален дом. Благодарим и на хората от екипа, пълни с амбиция, вдъхновение, доброта…
На специалистите:

Благодарим ви, че забавяте за нашите деца скоростта, с която се движи живота.
Благодарим ви, че надниквате в сърчицата им и улавяте пулса им.
Благодарим ви, че ги учите да летят, въпреки че някои трудно вървят.
Благодарим ви, че оцветявате мислите им, въпреки че някои не говорят.
Благодарим ви, че виждате през техните очи, дори когато те не виждат и показвате на всички колко е шарен за тях нашият сив свят.

Тази година вие навършвате 16 години – възрастта, на която тийнейджърът навлиза в света на възрастните и започва да се разделя с детското. Пожелаваме ви забързаният живот и проблемите да не убият детето във вас! Пожелаваме ви колкото и да пораствате да продължите да живеете в приказен свят и да срещате приказни хора, хора отворени и към вас, и към нашите деца. Честит рожден ден!

23.06.2012г.
От родителите на Карин дом

Благодарим на всички родители за хубавите думи и на Денница Георгиева, която прочете писмото пред гостите на нашето тържество по случай рождения ден!

Вижте повече за това как протече тържеството на нашия сайт – тук.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни