За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Посетихте ли Библиотека на играчките в Карин дом?

27 януари 2017

Въпреки че времето е още студено, Библиотека на играчките предлага едно уютно място за игра на своите малки и големи посетители, които търсят забавление и искат да споделят безценни мигове с най-близките.

Играта е основният начин по който децата се учат и опознават света. Но също така те имат нужда да им бъде показано как се играе с всяка играчка, така както ги учим да боравят с различни предмети в ежедневието. В Библиотека на играчките родителите могат да се забавляват с децата си и да научат по какъв начин всяка играчка спомага за развитието на познавателната, социално-емоционалната области, комуникацията и ориентацията на детето.

Библиотека на играчките в Карин дом разполага с повече от 160 играчки, които са избрани въз основа на високи стандарти на безопасност и са предназначени да спомогнат за развитие на детето от 0 до 7г.

Библиотеката може да направи общуването Ви с детето още по-пълноценно и забавно. Всяка играчка в игралната библиотека има карта-справочник, която предлага информация и предложения за игра. Играта е важна част от живота и развитието на всяко дете, а библиотеката може да помогне на родителите да изберат играчки и да дадат предложения за игра, подкрепяйки уникалните възможности на своето дете.

Библиотека на играчките се намира в двора на Карин дом в Морската градина на Варна (зад Пикадили Парк).

Игралната библиотека е отворена и безплатна за всички деца и родители от Понеделник до Петък, от 10:30 до 12:30 часа и от 14:00 до 16:00ч. 

Родителите могат да се консултират с наши специалисти относно функционалността на играчките и избора на най-подходящите за стимулиране на развитието на детето, като заявят своето желание предварително на тел: 052/ 302 518. Консултацията може да бъде проведена в следобедните часове.

За родителите на деца от 12 до 24 месеца можем да предоставим за попълване «Въпросници по възрасти и етапи», които спомагат за проследяване на ранното детското развитие. Въпросникът е индивидуално съобразен с възрастта на детето и се попълва от родителя.

 

Очакваме Ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни