За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Уебинар за родители: “SOS – детето ми се адаптира в ясла/детска градина”- гледайте в удобно за вас време!

21 септември 2020

Уебинарът за родители: “SOS – детето ми се адаптира в ясла/детска градина”, вече можете да гледате в удобно за вас време, подготвено на запис и е в рамките на 100 минути !

Уебинарът е подготвен от психолози от Карин дом: Димана Митева-Найденова и Виргиния Василева и е насочен към родители, на чиито деца предстои скорошно включване в детска среда.

Ще научите защо някои деца се отделят лесно от родителите си, а други не. Какви са детските преживявания и страхове, какво се случва в детския свят и защо проблемът не е само раздялата с родителя. Какво и как бихте могли да направите сега у дома, за да улесните детето си. Как бихте могли да подкрепяте детето си при трудна адаптация.

Темата е подходяща за:
– родители, чиито деца в момента се адаптират или предстои прием в детска ясла/ градина;
– родители на деца до 2-3г. (защото успешната адаптация се влияе от първите месеци/ години у дома);
– бъдещи родители.

Цената на уебинара е 20 лв. Моля, регистрирайте се във формуляра и преведете таксата на следната сметка:

Карин дом ЕООД в Банка ДСК АД: IBAN: BG37STSA93001528452286BIC: STSABGSF. Ще получите линк за достъп до видео записа в Zoom за период от 7 календарни дни.

Приходите от уебинарите за родители на Карин дом подпомагат реализирането на проекта за изграждане на нов терапевтичен център.

 

За Фондация Карин дом

Карин дом е създаден през 1996г. от известния български дипломат и филантроп Иван Станчов. Това е една сбъдната мечта, както на създателя си, така и на родители, деца и специалисти, които през годините са обединили усилията си в една обща цел в името на децата. Карин дом е един съвсем различен модел на предоставяне на услуги не само за децата със специални потребности, но и за семействата им.
В последните години Карин дом насочи сериозен ресурс в провеждането на обучения по теми, вълнуващи всички родители, като споделя своя дългогодишен практически опит и подкрепя пълноценно родителство. Също така Карин дом разработва и предлага специализирани обучения за логопеди, психолози, физиотерапевти, начални учители, медицински специалисти, студенти и др., за да могат в работата си да се чувстват по-уверени и ефективни като по този начин активно подпомага процеса на приобщаващо образование у нас.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни