За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Изпратихме 9 бъдещи ученици с куклен театър и много усмивки

31 юли 2018

Днес на весело тържество в градината на Карин дом пожелахме „НА ДОБЪР ЧАС!“ на нашите бъдещи ученици. През септември 9 от децата, които посещават терапия при нас ще започнат да ходят на училище. Ще чуят първия звънец, ще се запознаят с много нови приятели и както разбрахме от кукления театър и г-жа Иванова – ще трябва много да внимават и да слушат в клас.

Кукленият театър, представен от колежката ни Николета Йончева, развесели всички с разказа на г-жа Иванова, която приемаше новите си ученици и им разказваше по много забавен начин какво трябва да правят в училище. Г-жа Иванова не пропусна да изпита бъдещите ученици на буквите и числата и след като се увери, че всички са готови да поемат към училище, нашият директор Мая Донева им раздаде подаръци с пожелание за много успехи и забавления в училище.

А за всички деца, които продължават да посещават Карин дом, подарък- модулен диван направиха нашите приятели от мебели Feydom, които осигуриха и почерпката за децата.

Към тържеството се присъединиха и младежите, включени в проекта „Творчество и доброволчество в Карин дом“, които се запознаха с дейността на организацията и методите на работа, срещнаха се с децата и екипа. Проектът на Карин дом се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна – програма “Младежки проекти 2018″ и се стреми да се повиши мотивацията, вдъхновението и социалната отговорност на младите хора, както и да насочи общественото внимание към темата за социалните мисии и работата на гражданските организации.

Снимки: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни