За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Карин дом има своя нов лидер

23 април 2018

Скъпи родители, партньори, приятели на Карин дом,

с удоволствие искаме да Ви съобщим, че новият изпълнителен директор на Карин дом е Мая Донева.

Мая Донева е носител на редица награди за активна гражданска позиция сред които: Награда от Международната младежка камара „10-те най-изявени млади хора“ в сферата на Граждански и политически въпроси и номинация за „Човек на годината“ от Български Хелзински комитет.

Mая Донева е обучител, международен консултант и лектор в сферата на социални иновации и активното гражданство. Има магистърска степен от Кардиф Метрополитън в сферата на мениджмънта. Мая е съосновател на едно от първите социални предприятия в България – „Социалната чайна“, подпомагащо млади хора, израснали без родители.

Като експерт по социално предприемачество и иновации е един от инициаторите на кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица. След два успешни мандата в борда на Националния младежки форум, Мая се присъединява и към екипа на една от най-големите световни организации с фокус деца и младежи – Европейския младежки форум. Работила е в над 35 държави по теми, свързани с човешките права, иновативни модели за управление, детско и младежко участие и застъпничество.

“ Изключително съм горда и щастлива, че поемам управлението на една организация с традиции, доказала своята значимост за семействата с деца със специални потребности във Варна и страната. Ще продължа да работя за предоставянето на висококвалифицирани терапевтични услуги в Карин дом и устойчивост на организацията. Благодаря за доверието и възможността да дам своя принос за по-доброто бъдеще на децата в България!“ – сподели новият изпълнителен директор пред екипа на Карин дом.

Пожелаваме много успехи, вдъхновение и реализирани идеи на Мая Донева!

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни