За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Отменено! На 1-ви Юни ви каним на най-голямото семейно рисуване

21 май 2021

🌧⛈Събитието е отменено🌦🌧
!!!За наше огромно съжаление се налага да отменим Най-голямото семейно рисуване – причината, както се досещате е прогнозата за дъжд. Заедно с Arte Class Varna се надяваме много скоро да определим нов слънчев ден, който да ни позволи да се насладим максимално на преживяването заедно.

1-ви Юни е най-специалният ден за всяко дете и особено след година на изолация, маски и по-малко игри, трябва да го отпразнуваме подобаващо!
Ние от Карин дом обединяваме усилия с Арте Клас- Варна, за да организираме заедно един невероятен и вълнуващ празник за децата на Варна!
🌈 На 1-ви юни от 16:00 до 20:00 ч ще ви очакваме в градината на Карин дом, за да направим най-голямото семейно рисуване! Ще рисуваме по много и различни начини:
🎨 Детски „Арте клас“ на платна с акрилни и водни бои. Ще рисуваме символите на Карин дом, а именно Карин и нейният приятел Слончо! Подходящо за деца с помощ от родител или самостоятелно за деца над 7 години.
🎨 Свободно рисуване – върху хартия с моливи и пастели на любима тема.
🎨 „Детство“- рисуване направо на земята с иновативни пастели и тебешири за ярки цветове по тема „Детство“.
🌳 Освен в интересните ни художествени занимания, ще можете да се включите и в организирано посещение на Мултисензорната градина на Карин дом, да участвате в някоя от интересните работилнички наоколо или просто да се насладите на приятен следобед с деца, слънце и хубава компания!
🍭 🍭 🍭 На място ще можете да опитате от вкусотиите от нашата кулинарна книга „Семейно готвене по Монтесори“ и да се забавлявате из всички кътчета на нашата градина. Ще ви предложим и продуктите от семейния магазин на Карин дом.

Ето и какво ще рисуваме – една вдъхновяваща личност, която също е била дете и то много борбено, любознателно и с голямо сърце- Карин, на която е кръстен и нашия терапевтичен център. А слончето е нейната голяма страст. Колекцията ѝ от слончета от всички пътешествия е все още в Карин дом и продължава да ни напомня за едно смело дете, което въпреки церебралната парализа е била с несломим дух и състрадателност към всеки в нужда.

⏰ Ако имате желание да се включите, моля имайте предвид, че Детски Арте Клас започва на всеки кръгъл час (в 16:00, 17:00, 18:00 и 19:00 ч), а организираната обиколка на Мултисензорната градина се случва на всеки 30 минути ( 16:30, 17:30, 18:30 и 19:30).
⏰ За да сте сигурни, че имате запазено място, моля пишете на Арте Клас Варна за колко деца/семейства бихте искали да запазите място и за кой от посочените часове на ФБ-страницата им или на art@arteclass.com
⭐️ Участието в Детски Арте клас е на цена 20 лв на семейство (с включени материали, бои, платно, еднократна палитра), a за деца, които ползват услугите на Карин дом цената е 12 лв.
⏰ За да запазите час за посещение на група/клас/семейства за Мултисензорната градина, моля пишете на vmileva@karindom.org . Посещението не се заплаща, но ще се радваме да ни подкрепите с дарение по ваш избор.

  • Всички дейности са подходящи за деца със специални образователни потребности.
  • Всички дейности са съобразени с епидемичната обстановка и ще бъдат спазени мерките за безопасност с цел опазване на общественото здраве.

Елате да празнуваме заедно! Следете събитието във фейсбук!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни