За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Вдъхновени от обучението на Карин дом

29 октомври 2013

„Срещата с вас беше за нас един малък прозорец, през който да погледнем с други очи на нашите ‘различни деца’“

В началото на октомври ви разказахме за обучение на педагози от община Свищов, което беше проведено от обучителен екип на Карин дом. Две седмици по-късно продължаваме да получаваме отзиви от участниците, а ето какво ни изпрати подагогът Силвия Иванова:

„Здравей, Звезди*! Използвам момента още веднъж да благодаря на теб и Андреас* за прекрасните два дни, в които се опитахте да ни дадете толкова много… И аз, и всички колеги, които присъствахме на вашето обучение сме очаровани преди всичко от ОГРОМНИТЕ ви, сърца, които вие отваряте за хората в нужда, от вашата изключителна компетентност!

Освен родителите на всички дечица, с които работите, крайно нуждаещи от информация и насоки сме и ние – учителите, на които често ни е идвало да избягаме от занималните и класните стаи, потънали в незнанието и неумението си да се справим с „различните“ си деца. Четем оттук-оттам разни съвети, но нещо не ни се получава… Често действаме интуитивно и понякога успяваме да намерим правилната посока, но това изобщо не е достатъчно…

Срещата с вас беше за нас един малък прозорец, през който да погледнем с други очи на нашите „различни деца“, да се опитаме да ги разберем, да ги направим част от нас… Благодарим, че ни дадохте безценни съвети и най-вече капка увереност, че можем да се справим! Благодарим, че можем да разчитаме на вашата подкрепа!

Много, много ни се иска  да имаме още такива срещи, за да придобием повече знания и умения… Имаме нужда от хора като вас!

Благодарим ви!“ 

И ние от Карин дом благодарим на Силвия за чудесните думи и прекрасното настроение, което създаде с писмото си в нашия екип!

(*) Звезди е мениджър обучения, метдоист и старши обучител в Карин дом. Андреас е кинезитерапевт и обучител.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни