За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

„Усмихни се, Карин дом“- един фестивал с кауза успя да обедини варненци

2 октомври 2017

За трета поредна година слънчевият и изпълнен със зеленина двор на Карин дом във Варна се преобрази в още по-приказно място, като предложи забавления за цялото семейство – детски кът, батут и работилници за най-малките, занаятчийски и фермерски пазар, просторни площи за пикник, кулинарни изкушения, барбекю и крафт бира. Открита сцена събра известни оперни и рок изпълнители, млади музикални таланти, танцьори, артисти, детски формации. Бяхме домакин и на много разнообразни ателиета и спортни занимания, в които се включиха деца и възрастни.

Но това, което превръща „Усмихни се, Карин дом“ в уникален фестивал е неговата основна идея – забавление с кауза. Предоставените средства от партньори и постъпленията по време на фестивала (от дарение за вход, участие в томбола, работилнички, ателиета, както и 10% от всички закупени продукти ) се използват за терапия на децата със специални потребности в Карин дом.

„Благодарение на всички варненци и всички партньори, тази година финансовите резултати, надхвърлиха очакванията ни. Нетната сума, която Карин дом успя да събере чрез това събитие е: 39 428 лв., което е голям успех и надхвърли сумите, постигнати от предходните две издания“ – сподели Мариана Николова, изпълнителен директор на Карин дом.

Благодарение на тези средства Карин дом ще продължи финансирането на две групи за деца със специални потребности. Група „Усмивка“, която носи името на фестивала и е за деца с комплексни и интензивни нужди от подкрепа и група „Малки+“ – за най-малките деца с комуникативни затруднения и аутистичен спектър.

Благодарим Ви, че бяхте с нас и подкрепихте усилията ни да направим това голямо благотворително събитие – фестивалът „Усмихни се, Карин дом“! Можем да се похвалим с един чудесен фестивал, много забавления, усмивки и споделени мигове. Получи се едно прекрасно събитие, което обедини варненци и привлече към каузата на Карин дом още много съмишленици. Сигурни сме, че заедно ще продължим да променяме бъдещето на още много деца и семейства в България.

 

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни