За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Управителен съвет на Карин дом

Иван Станчов
Почетен член 

Почетен член и пожизнен посланик на идеята и ценностите на Сдружението е г-н Иван Станчов. Той е роден през 1929 година в гр. София. Завършва Университета Джорджтаун във Вашингтон, САЩ. През 1990г. се завръща в България за пръв път след 47 години и без прекъсване се занимава с благотворителна и обществено-полезна дейност. Прочетете кратката биография на Иван Станчов тук.

Никола Станчоф
Председател на УС

Никола Станчоф е син на Иван Станчов и е вдъхновен да продължи и развие дейността на Карин дом. Никола Станчоф е с богат опит в управлението и финансите и реализирането на проекти.

Феодора Станчов
Член на УС

Феодора Станчов е съосновател и Монтесори педагог в Международното Монтесори училище в Тулуза, Франция. Тя участва като Монтесори специалист в беседи и уъркшопове във френски центрове за подготовка на учители. Феодора започва въвеждането на философията на Монтесори в Карин дом през 2000 г. и продължава обучаването на екипа и досега. Тя самата е завършила своето обучение през 1991г. в Лондонския център на Международната Монтесори асоциация.

Доц. д-р Ружа Панчева
Член на УС

Доц. д-р Ружа Панчева е педиатър, работещ в областта на детската гастроентерология и хранене, член на Европейско дружество по детска гастроентерология, хепатология и хранене. Преподавател в Медицински университет „Проф. Д-р Парскев Стоянов”-Варна. Консултант по кърмене към Национална асоциация „Подкрепа за кърмене”.

Анна Тайлър
Член на УС

Анна Тайлър е дългогодишен консултант и приятел на Карин дом. Тя е професионалист от Англия с над 20 години опит в управлението и развитието на различни неправителствени организации. Анна има богат опит в областта на фондонабирането и е един от основните консултанти, допринесъл за развитието на Карин дом през последните години.

Станка Желева
Член на УС

Станка Желева е Директор на фондация “Easy Art”