За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Управителен съвет на Карин дом

Иван Станчов
Почетен член 

Почетен член и пожизнен посланик на идеята и ценностите на Сдружението е г-н Иван Станчов. Той е роден през 1929 година в гр. София. Завършва Университета Джорджтаун във Вашингтон, САЩ. През 1990г. се завръща в България за пръв път след 47 години и без прекъсване се занимава с благотворителна и обществено-полезна дейност. Прочетете кратката биография на Иван Станчов тук.

Никола Станчоф
Председател на УС

Никола Станчоф е син на Иван Станчов и е вдъхновен да продължи и развие дейността на Карин дом. Никола Станчоф е с богат опит в управлението и финансите и реализирането на проекти.

Феодора Станчов
Член на УС

Феодора Станчов е съосновател и Монтесори педагог в Международното Монтесори училище в Тулуза, Франция. Тя участва като Монтесори специалист в беседи и уъркшопове във френски центрове за подготовка на учители. Феодора започва въвеждането на философията на Монтесори в Карин дом през 2000 г. и продължава обучаването на екипа и досега. Тя самата е завършила своето обучение през 1991г. в Лондонския център на Международната Монтесори асоциация.

Доц. д-р Ружа Панчева
Член на УС

Доц. д-р Ружа Панчева е педиатър, работещ в областта на детската гастроентерология и хранене, член на Европейско дружество по детска гастроентерология, хепатология и хранене. Преподавател в Медицински университет „Проф. Д-р Парскев Стоянов”-Варна. Консултант по кърмене към Национална асоциация „Подкрепа за кърмене”.

Анна Тайлър
Член на УС

Анна Тайлър е дългогодишен приятел на Карин дом  с опит в работата и ръководството на неправителствени организации. Анна има опит като председател на бордове, провеждането на кампании, има иновативни идеи по отношение на включването и достъпа до образование на хората с увреждания. Фокус на нейната работа е постигането на социалните промени, необходими за изграждането на приобщаващо общество, в което хората с увреждания са свободни да реализират своя потенциал и да живеят възможно най-добре. Анна вярва, че чрез съвместна работа е възможно да се изградят партньорства между индивиди и групи и че можем да постигнем повече когато действаме заедно. Тя вярва, че работата с деца с увреждания и техните семейства през първите години от живота е от изключителна важност, за да могат те да развият своя потенциал и гъвкавост и да живеят пълноценно. Благодарение на тези свои ценности Анна се привърза към Карин дом и за нея е удоволствие да бъде член на управителния съвет на организацията.

Станка Желева
Член на УС

Станка Желева е Директор на фондация “Easy Art”