За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Наши гости в Карин дом бяха учениците от ОУ „Васил Друмев“

5 юни 2018

Наши гости в музей „Посланици на доброто“ бяха второкласниците от ОУ „Васил Друмев“.  Децата научиха кой е Иван Станчов, коя е Карин, кои са дарителите и благодетелите за Варна и България. Научиха как и от кого е създаден Карин дом. Споделиха, че и те помагат на хора, които имат нужда.

Освен в музея, децата се запознаха с децата, които посещават Група Монтесори в Карин дом, за които специално  бяха изработили апликации, макет на къща – Карин дом с написани послания и поздрави за децата. Учениците научиха коя е д-р Монтесори и как е създала материалите Монтесори, благодарение на които децата успяват да учат по-лесно и да развиват своите умения. Много голям интерес предизвикаха зона Космос и зона Практичен живот.

Музей „Посланици на доброто“ се намира в конферентната зала и в съчетание с прекрасната градина на Карин дом, представлява една интересна дестинация за ученически групи, както и за всички граждани и гости на Варна, изкушени от историята и силата на добрите дела. Неговата мисия е да припомни, че българите са не само много талантливи, но и с добри сърца, готови да подкрепят значимите каузи в обществото.

Музей „Посланици на доброто“ е отворен за групови посещения след заявка на имейл: marketing@karindom.org или на тел: 052/ 302 518. Входът е срещу доброволно дарение, което ще бъде използвано за подпомагане на дейността на Карин дом.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни