За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Уебинар: Неприемливото поведение и как да работим заедно с родителите за по-бързи резултати? – 23-ти Юли

1 юли 2020

Уважаеми колеги,
имаме удоволствието да ви поканим на уебинар на тема: „Неприемливото поведение и как да работим заедно с родителите за по-бързи резултати?“

Обучението може да се комбинира в пакет с друг уебинар на цена 70лв, Всеки регистрирал се може да се регистрира и в обучение по МОН на тема: Стратегии и техника за справяне с неприемливо поведение – два дена, за 1 кредит, на специална от цена 80 лв., през Ноември 2020.

Дата на провеждане: 23.07.2020, от 14.00 до 17.00ч.

Нашите лектори: Николета Йончева, логопед и Стефка Цветанова, психолог.

Като специалисти в повечето случаи, знаем какво да правим с децата и тяхното неприемливо поведение. Знаем как да ги подкрепим, но ни е трудно да научим родителите да се справят с тези ситуации. Неприемливото поведение при децата е голямо предизвикателство във всички възрасти и при всички деца, и често оказва влияние на върху цялото семейство.

В този уебинар ще получите свежи идеи за това, как да разговаряте с родителите за неприемливото поведение на децата им у дома и в малката детска група – в градината, в първи клас, на площадката. Често неприемливото поведение се проявява в магазина и на други обществени места, което притеснява родителите. В тези ситуации пред нас като специалисти се появява предизвикателството – Как да работим заедно със семейството и да им вдъхнете спокойствие и увереност, да изпробват различни работещи стратегии в справянето с неприемливото поведение.

Ще Ви дадем възможност да се докоснете и опитате на практика някои стратегии съвместно с нашия екип в Карин дом. Семинара ще се проведе в рамките на три часа и е насочен към учители, обгрижващи, асистенти и специалисти, които работят с деца от 2-7 години и техните семейства. Напомняме ви,че нашите обучения са интерактивни, затова ще очакваме вашето активно участие и споделяне, за да сме ви още по-полезни.

Естественото продължение на темата ни предстои през Ноември 2020: Стратегии и техника за справяне с неприемливо поведение – Двудневно обучение по МОН, за 1 кредит, на цена 80 лв.за всеки регистрирал се в уебинара на 23.07.2020.

Таксата за участие в този уебинар е 40 лв. на участник. Уебинарът завършва със сертификат.

Направете своята регистрация ТУК! 

За участие във втори уебинар  – пакетна цена 70лв за участник. Темата за втория уебинар е следната:

„Сензорно-моторни занимания. Как да стимулираме детето у дома или в детската ясла, градина, училище, ЦСОП“. Дата на провеждане: 16-ти юли от 14:00 – 17:00 ч.

  • Краен срок за записване и плащане: 22.07.2020г.
  • Метод на провеждане: записалите се участници ще получат линкове за онлайн обученията в ZOOM за двата уебинара след заплащане на таксата.

Таксата се превежда по банков път на следната сметка в Банка ДСК АД, Титуляр на сметка: Карин дом ЕООД
IBAN: BG37STSA93001528452286
BIC: STSABGSF
Основание за плащане: Уебинар 23.07 име на участника (или име на организацията), след което на заплатилите участници ще бъде изпратен линк за достъп към уебинара.
Ако ви е необходима фактура за плащането, моля пишете на имейл astamova@karindom.org, като посочите темата, вашите данни за фактура и броя участници.

За контакти:
Магдалена Цонева – Специалист обучение и развитие
Телефон: 0878 302 517
Имейл: mtsoneva@karindom.org
За всеки от уебинарите ще се получите линк за видео среща в ZOOM.

За Фондация Карин дом

Карин дом е създаден през 1996г. от известния български дипломат и филантроп Иван Станчов. Това е една сбъдната мечта, както на създателя си, така и на родители, деца и специалисти, които през годините са обединили усилията си в една обща цел в името на децата. Карин дом е кръстен на братовчедката на Иван Станчов – Карин, която е с церебрална парализа, но води пълноценен живот и е една изключително състрадателна и вдъхновяваща личност.
Карин дом е един съвсем различен модел на предоставяне на услуги не само за децата със специални потребности, но и за семействата им. Екипът ни непрестанно се развива и обучава като предоставя не само терапия на децата, но и среда за развитие, обучение, емоционално израстване, както на детето, така и на семейството му.

Услугите на Карин дом са насочени, както към децата със специални нужди и техните семейства (работим с деца от 0 до 7г.), така и към всички специалисти в сферата, които имат нужда от надграждане на знания и умения за работата си с децата със специални потребности. В последните години сме насочили сериозен ресурс в провеждането на обучения за начални учители, медицински специалисти, студенти и др., за да могат в работата си да се чувстват по-уверени и ефективни, по този начин активно подпомагаме и процеса на приобщаващо образование у нас.

Очакваме Ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни