За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Покана за участие в заключителна среща по проект „Център за семейно-медиирана интервенция“ на Карин дом

11 декември 2018

Екипът на Център за семейно-медиирана интервенция към Фондация „Карин дом“ Ви кани на заключителна среща по проекта, която ще се състои на 12.12.2018 г. от 10.00 часа в семинарната зала на Карин дом, 3 ет.

Проект „Център за семейно-медиирана интервенция“ се реализира с финансовата подкрепа на Фонд „Социална закрила“ благодарение, на която бе представена иновативна за България услуга за деца със специални потребности и техните родители, насочена към изграждане на семейството като водещ фактор в терапията и развитието на детето. Проектът стартира през месец юли 2018 като предостави възможност на 20 деца със специални потребности и техните родители, членове на разширеното семейство и обгрижващи да получат подкрепа чрез предоставяне на групови сесии, тренинги, психологическа и социална подкрепа.

На срещата екипът на Център за семейно-медиирана интервенция ще Ви разкаже за постигнатите резултати и за плановете за устойчивост на тази така нужна за общността иновативна услуга. Методът е базиран на успешния опит на специалистите в Университета на Орегон, САЩ. Той се прилага от пет години в Европа и за първи път в България.

Проектът е единствен по рода си в страната и се финансира от Фонд „Социална закрила“ към МТСП. Информация за проекта можете да научите оттук.

Може да потвърдите предварително своето присъствие на имейл адрес jsapundjieva@karindom.org. Очакваме Ви!

Снимка: Гергана Енчева

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни