За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

“SOS – детето ми се адаптира в ясла/детска градина”- уебинар за родители, 24-ти Юли

7 юли 2020

Датата на уебинара е променена на 24-ти юли!

Уебинарът: “SOS – детето ми се адаптира в ясла/детска градина” е насочен към родители, на чиито деца им предстои скорошно включване в детска среда. Ще си говорим за това защо някои деца се отделят лесно от родителите си, а други не. Какви са детските преживявания и страхове, какво се случва в детския свят и защо проблемът не е само раздялата с родителя. Какво и как бихте могли да направите сега у дома, за да улесните детето си. Как бихте могли да подкрепяте детето си при трудна адаптация…

Тези и други въпроси ще обсъдим заедно с психолозите Димана Митева-Найденова и Виргиния Василева.

Темата е подходяща:

  • за родители, чиито деца в момента се адаптират или предстои прием в детска ясла/ градина;
  • за родители на деца до 2-3г. (защото успешната адаптация се влияе от първите месеци/ години у дома);
  • за бъдещи родители.

Моля, регистрирайте се тук!

  • Кога: 24.07.2020г. от 14:00 до 17:00 часа
  • Такса: 25лв., която ще подпомогне каузата на Карин дом за нов терапевтичен и обучителен център.
  • Къде: записалите се участници ще получат линк за онлайн обучението в ZOOM след заплащане.
  • Краен срок за записване и плащане: 23.07.2020г.
  • Таксата се превежда по банков път на следната сметка в Банка ДСК АД:

Титуляр на сметка: Карин дом ЕООД
IBAN: BG37STSA93001528452286
BIC: STSABGSF

Основание за плащане: Уебинар 24.07 и име на участника, след което на заплатилите участници ще бъде изпратен линк за достъп към уебинара.

За контакти:
Магдалена Цонева – Специалист обучение и развитие
Телефон: 0878 302 517
Имейл: mtsoneva@karindom.org

За Фондация Карин дом

Карин дом е създаден през 1996г. от известния български дипломат и филантроп Иван Станчов. Това е една сбъдната мечта, както на създателя си, така и на родители, деца и специалисти, които през годините са обединили усилията си в една обща цел в името на децата. Карин дом е кръстен на братовчедката на Иван Станчов – Карин, която е с церебрална парализа, но води пълноценен живот и е една изключително състрадателна и вдъхновяваща личност.

Карин дом е един съвсем различен модел на предоставяне на услуги не само за децата със специални потребности, но и за семействата им. Екипът ни непрестанно се развива и обучава като предоставя не само терапия на децата, но и среда за развитие, обучение, емоционално израстване, както на детето, така и на семейството му. Услугите на Карин дом са насочени, както към децата със специални нужди и техните семейства (работим с деца от 0 до 7г.), така и към всички специалисти в сферата, които имат нужда от надграждане на знания и умения за работата си с децата със специални потребности.

В последните години сме насочили сериозен ресурс в провеждането на обучения за начални учители, медицински специалисти, студенти и др., за да могат в работата си да се чувстват по-уверени и ефективни, по този начин активно подпомагаме и процеса на приобщаващо образование у нас. Предоставяме и обучения за родителите като се стремим чрез нашия дългогодишен опит да подкрепяме техните усилия за пълноценно родителство.

Очакваме Ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни