За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

“SOS – детето ми се адаптира в ясла/детска градина”- уебинар за родители, 24-ти Юли

7 юли 2020

Датата на уебинара е променена на 24-ти юли!

Уебинарът: “SOS – детето ми се адаптира в ясла/детска градина” е насочен към родители, на чиито деца им предстои скорошно включване в детска среда. Ще си говорим за това защо някои деца се отделят лесно от родителите си, а други не. Какви са детските преживявания и страхове, какво се случва в детския свят и защо проблемът не е само раздялата с родителя. Какво и как бихте могли да направите сега у дома, за да улесните детето си. Как бихте могли да подкрепяте детето си при трудна адаптация…

Тези и други въпроси ще обсъдим заедно с психолозите Димана Митева-Найденова и Виргиния Василева.

Темата е подходяща:

  • за родители, чиито деца в момента се адаптират или предстои прием в детска ясла/ градина;
  • за родители на деца до 2-3г. (защото успешната адаптация се влияе от първите месеци/ години у дома);
  • за бъдещи родители.

Моля, регистрирайте се тук!

  • Кога: 24.07.2020г. от 14:00 до 17:00 часа
  • Такса: 25лв., която ще подпомогне каузата на Карин дом за нов терапевтичен и обучителен център.
  • Къде: записалите се участници ще получат линк за онлайн обучението в ZOOM след заплащане.
  • Краен срок за записване и плащане: 23.07.2020г.
  • Таксата се превежда по банков път на следната сметка в Банка ДСК АД:

Титуляр на сметка: Карин дом ЕООД
IBAN: BG37STSA93001528452286
BIC: STSABGSF

Основание за плащане: Уебинар 24.07 и име на участника, след което на заплатилите участници ще бъде изпратен линк за достъп към уебинара.

За контакти:
Магдалена Цонева – Специалист обучение и развитие
Телефон: 0878 302 517
Имейл: mtsoneva@karindom.org

За Фондация Карин дом

Карин дом е създаден през 1996г. от известния български дипломат и филантроп Иван Станчов. Това е една сбъдната мечта, както на създателя си, така и на родители, деца и специалисти, които през годините са обединили усилията си в една обща цел в името на децата. Карин дом е кръстен на братовчедката на Иван Станчов – Карин, която е с церебрална парализа, но води пълноценен живот и е една изключително състрадателна и вдъхновяваща личност.

Карин дом е един съвсем различен модел на предоставяне на услуги не само за децата със специални потребности, но и за семействата им. Екипът ни непрестанно се развива и обучава като предоставя не само терапия на децата, но и среда за развитие, обучение, емоционално израстване, както на детето, така и на семейството му. Услугите на Карин дом са насочени, както към децата със специални нужди и техните семейства (работим с деца от 0 до 7г.), така и към всички специалисти в сферата, които имат нужда от надграждане на знания и умения за работата си с децата със специални потребности.

В последните години сме насочили сериозен ресурс в провеждането на обучения за начални учители, медицински специалисти, студенти и др., за да могат в работата си да се чувстват по-уверени и ефективни, по този начин активно подпомагаме и процеса на приобщаващо образование у нас. Предоставяме и обучения за родителите като се стремим чрез нашия дългогодишен опит да подкрепяме техните усилия за пълноценно родителство.

Очакваме Ви!

Международен архитектурен конкурс за нова сграда на Карин дом


Learn more

Подкрепи терапията на децата в Карин дом


Donate Now