За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Рисуваме картички с децата за Коледната кампания на Карин дом

18 октомври 2018

Скъпи приятели,

в продължение на много години Карин дом провежда благотворителна кампания с продажба на коледни картички и календари. Децата в Карин дом с радост се включват в това творческо предизвикателство и са особено щастливи, когато ни гостува истински художник, който може да рисува заедно с тях, за да пресъздадат заедно приятните коледни емоции и заснежени гори. Коледа е любим празник на децата, така че темата ги зарадва много и накара да помечтаят за желаните подаръци от дядо Коледа.

Наш гост беше Мирослава Милева, която освен че се занимава с рисуване от малка и е завършила „Мода и мениджмънт“, но и също така вече успя да изрисува стълбището в Карин дом със свежо настроение. Също така младата дама работи като управител на Социалната чайна във Варна, където използва своите артистични умения за аранжиране на чайове, рисуване по трафопостове, брандиране на чаши и правене на картички.

Магията на съвместната работа проработи и вече е факт първата картичка за Коледна кампания 2018 – „Бяла магия“. Вижте как се случва магията от снимките, които направихме от тази творческа сутрин в Карин дом.

Благодарим сърдечно на нашата гостенка – Мирослава Милева и децата от Монтесори група и Монтесори къща, които се включиха с много настроение.

Очаквайте много скоро подробности за кампанията и как можете да закупите от коледните картички и календари за 2019г. на Карин дом. Всички средства от продажбата на картичките и календарите подпомагат терапията на децата в Карин дом.

Снимки: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни