За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Включете се в проект „Творчество и доброволчество в Карин дом“

28 юни 2018

През месец юли стартираме проекта „Творчество и доброволчество в Карин дом“. Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна – програма „Младежки проекти 2018“ и цели включването на младежи на възраст 15-29 години в доброволческа дейност.

Дейностите, чрез които ще се реализира проекта са: мотивационни семинари, неформално обучение, градинарски, кулинарни и творчески работилници, както и заключително събитие за всички доброволци.

Карин дом кани да се присъединят младежи, които имат желание за промяна, без значение от техния социален и здравен статус, както и етническа принадлежност.

Можете да кандидатствате като попълните формуляра ни ТУК

Моля попълнете формуляра до 20 юли 2018г. Ще се свържем с одобрените кандидати и ще представим графика за предстоящите работни срещи и работилници.

Проектът на Карин дом се стреми да се повиши мотивацията, вдъхновението и социалната отговорност на младите хора, както и да насочи общественото внимание към темата за социалните мисии и работата на гражданските организации.

Чрез дейностите младежите ще усъвършенстват ежедневни умения и ще прекарат пълноценно време с връстниците си. Дългосрочната цел на проекта е да създаде и реализира доброволчески екип от добре обучени и мотивирани младежи, който да функционира към Карин дом дългосрочно.

За повече информация можете да се свържете с нас на имейл: marketing@karindom.org.

 

obshchina-varna-logo

Снимка: Миряна Бучкова

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни