За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Стартира кандидатстването по проект „Младежко пространство за предприемачество и екология“

11 юни 2019

Скъпи приятели, стартираме проекта „Младежко пространство за предприемачество и екология“, който се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна – програма „Младежки проекти 2019“ и цели включването на младежи на възраст 15-29 години.

Дейностите, които проектът ще предложи, са тренинги и практически работилници с различна насоченост – социално включване, екологично мислене, права и застъпничество, предприемачество.

Участниците ще имат възможност да станат ментори на други доброволци, ще работят заедно с младежи със специални потребности, ще се срещнат с младежи със специални потребности с постижения в спорта, театъра и музиката и ще работят заедно, както и ще реализират мини-проекти с фокус към важни теми и въпроси.

Карин дом кани да се присъединят младежи, които имат желание за промяна, без значение от техния социален и здравен статус, както и етническа принадлежност.

Можете да кандидатствате като попълните формуляра ни ТУК 

Ще се свържем с одобрените кандидати до 25 юни, когато ще представим графика за предстоящите работни срещи и работилници. Проектът на Карин дом се стреми чрез неформално образование и обучение да се развиват инициативи за екологично мислене в едни бъдещи млади предприемачи и ще провокира младите хора да развият потенциала, който те притежават и той да бъде приложен на практика. Чрез дейностите младежите ще усъвършенстват ежедневни умения и ще прекарат пълноценно време с връстниците си.

Дългосрочната цел на проекта е да създаде и реализира доброволчески екип от добре обучени и мотивирани младежи, както и да обособи младежко пространство в двора на Карин дом, в което те ще творят, комуникират и разработват идеи.

За повече информация можете да се свържете с нас на имейл: marketing@karindom.org.

 

Снимка: Миряна Бучкова

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни