За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Приключи поредният Монтесори семинар в Карин дом

22 май 2013

На 18 и 19 май в Карин дом се състоя поредният Монтесори семинар, воден от специалисти от Центъра.

В семинара се включиха 14 родители и колеги от страната. Теоретичният материал беше допълнен от видео записи на работа в Монтесори средата, а половината от времето беше отделено на практическа работа. Участниците се запознаха със средата, докоснаха се до материалите и наблюдаваха демонстрации.

Групата взе дейно участие, имаше въпроси, отговори и оживени дискусии. Родители и специалисти си тръгнаха с идеи за нови дейности, които да предлагат на децата в домашна среда и при групова работа.

Ето какво отговориха някои от участниците в Монтесори семинара на въпроса „Какво ви хареса най-много?

Обучителите успяват изключително отдадено и професионално да представят концепцията за Монтесори обучение. Коректни са с участниците в обучението, създават усещане за сигурност и комфорт.

Отзивчивостта на водещите, желанието им материала да бъде разбран от всички, търпението им, услужливостта им.

Изключително гостоприемното отношение от страна на обучителите Жечка, Габи и Верги. Високият професионализъм, на който станахме свидетели. Специалистите от Центъра ни заредиха и вдъхновиха за работа и още знания.

Повече за темите, които бяха представени по време на семинара и водещите му, можете да научите в поканата за семинара.

Ако желаете да получавате емайл известия за бъдещи обучения и семинари, организирани от Карин дом, моля регистрирайте се чрез нашата кратка онлайн форма тук.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни