За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Покана за участие в дискусия за новия терапевтичен комплекс на Карин дом

21 февруари 2019

Скъпи родители,

Обръщаме се към вас с една покана за съдействие и споделяне на идеи за терапевтичните услуги, които новият Център на Карин дом да предложи на децата със специални потребности и техните семейства.

Очакваме всички родители на деца със специални потребности, независимо дали посещават или не терапия в Карин дом на 27.02.2019г. (Сряда) от 14:30ч в Конферентната зала на Карин дом. Молим да потвърдете участието си в дискусията, като попълните формуляра тук: https://goo.gl/forms/xPTZl3VyKiQYH5IB2

Както знаете благодарение на Община Варна, Карин дом получи възможност да построи нов терапевтичен комплекс на ул. „Дойран“ в централната част на града. Надяваме се много скоро да стартираме и строителните дейности, като разходите за строеж на сградата са предоставени от Фондация “Велукс” след спечелен проект на Карин дом.

Вашето мнение и съдействие в този дългогодишен процес ще ни помогне да създадем нов съвременен комплекс, който да интегрира социални, образователни, здравни и терапевтични услуги, както и обучителен център за специалисти, работещи в сферата.

Екипът на Карин дом вярва, че чрез този нов Комплекс, ще успее качествено да промени средата, в която живеят, растат и се учат децата със специални потребности в България. Карин дом се надява, че с тази голяма крачка ще успее да реализира мечтите на много деца и семейства.

Очакваме Ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни