За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Онлайн консултациите на специалистите на Карин дом подкрепят и българите в чужбина

23 юни 2021

Здравейте, драги читатели!

Ние сме семейство, което от десет години живее и работи във Великобритания! Имаме две деца – син Даниел на 5 години с аутизъм и дъщеря на 12 години, която е в норма! Ще ви разкажем за специалистите на Карин дом, без които нямаше да справим с предизвикателствата, през които трябваше да преминем.
Разбрах от социалните медии, че Карин дом организират онлайн консултации за родители в чужбина, чиито деца са със специални нужди. За миг не се поколебах да ги потърся (тогава нямахме никаква подкрепа тук, в Англия от никакъв специалист).

Запознахме се онлайн със Звезди, Андреас и Стефи преди повече от година. Започнаха нашите дистанционни срещи и след всяка една консултация всичко ставаше все по – лесно и все по – успешно. С моя помощ, подкрепяна изцяло от специалистите на Карин дом, състоянието на Даниел взе все повече да се подобрява. Впечатлени сме от специалистите не само като професионалисти, но и като хора, които обикнахме още от първата ни среща. Те ни вдъхнаха надежда, вяра и най-вече сила, че всичко ще се случи и Даниел ще става все по-социален и ще се справя с ежедневните си нужди самостоятелно. Слънчевото ни момченце има затруднения в социалното развитие и в грубата моторика. При всяка ежеседмична среща със специалистите на Карин дом аз им разказвам как са изминали предходните дни, къде е срещнал най-много затруднения Даниел. Те ни насочват какви упражнения да правим и с общи усилия се справяме с всяка появила се трудност по пътя към нормалното развитие на детето ни.

Благодарим на Карин дом с цялото си сърце ! Вярваме, че един ден Даниел ще бъде пълноценна част от нашето общество и ще има едно по-добро бъдеще!

Честит празник Карин дом!
Поздрави от Лондон!

С уважение: Петя Китанова

 

Photocredit: http://nurseryrhymesforbabies.com/

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни